Bucuresti

Ce sunt și cum au apărut creditele rapide fără dobândă?

Ce sunt și cum au apărut creditele rapide fără dobândă?

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 luna si 3 zile
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
67

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nu știi niciodată când te poți confrunta cu o situație delicată care necesită o anumită sumă de bani pe care nu o ai în acel moment. Într-o astfel de situație, poți solicita ajutorul prietenilor sau familiei, însă, dacă nu îți dorești acest lucru, îți poate rămâne varianta în care apelezi la un credit de nevoi personale.

Totuși, un credit de nevoi personale poate să nu fie atât de avantajos pe cât te-ai putea aștepta, în special dacă discutăm despre o sumă relativ mica de bani. În cazul unui astfel de credit, pot exista taxe de analiza a dosarului, dobândă, dar și condiții pe care este posibil să nu le îndeplinești. În plus, poate dura, iar dacă ai nevoie rapid de o sumă de bani, creditul de nevoi personale mai mult te poate încurca.

În momentul în care te afli într-o situație neplăcută și intervine o cheltuială neprevăzută, un credit rapid, fără acte și fără dobândă, cu siguranță reprezintă cea mai bună soluție. În acest fel, nu trebuie să te mai împrumuți de la prieteni sau familie, nu pierzi timp și bani cu băncile, și poți avea șansa că în cel mult câteva ore să primești banii de care ai nevoie.

Un astfel de credit fara dobanda, are de regulă o valoare mică, între 600 și 3.000 de lei, perioada de rambursare fiind una scurtă. Creditul rapid și fără dobândă este un împrumut care se realizează în cadrul unei instituții financiare nebancare, iar astfel de credite au apărut tocmai datorită cererii din ce în ce mai mari. În mod cert, nu este deloc avantajos să împrumuți 3.000 de lei de la o instituție bancară, deoarece suma pe care va trebui să o rambursezi va fi mult prea mare în comparație cu suma împrumutată.

Există foarte multe pe piață care oferă credite rapide fără dobândă, important fiind să alegi ofertă care îți este ție cea mai avantajoasă. Majoritatea IFN-urilor acordă un prim credit gratis, adică fără alte taxe sau dobânzi, ceea ce înseamnă că, totalul sumei de rambursat la finalul perioadei de creditare menționată în contract, va fi egal cu valoarea împrumutului. Acest aspect este cu adevărat avantajos, în special pentru cineva care se află într-o situație delicată și are nevoie rapid de o suma de bani.

Este de menționat și faptul că, există și în cazul IFN-urilor un set de condiții minime pentru acordarea împrumuturilor. Aceste condiții sunt mult mai blânde în comparație cu condițiile impuse de bănci, și sunt condiții care pot să difere de la un IFN la altul. De exemplu, unele astfel de instituții pot acordă credite persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani, pe când altele au un prag majorat la 21 de ani sau chiar 24 de ani. În cazul în care te numeri printre aceia care caută o soluție avantajoasă pentru un împrumut rapid, fără dobândă, atunci informeaza-te bine pe Google si alte motoare de cautareînainte sa accesezi.

La numai un simplu click distanță, ai posibilitatea de a găsi toate informațiile necesare cu privire la creditele nebancare fără dobândă, precum și o listă lungă și variată de IFN-uri care oferă astfel de servicii. Astfel, ție nu-ți rămâne decât să accesezi platforma și să compari ofertele iar la final să o alegi pe cea mai buna în funcție de nevoile pe care le ai.