Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Ce suplimente nutritive se iau pentru masa musculară?

Ce suplimente nutritive se iau pentru masa musculară?

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
542

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Atunci când ne-am hotărât să pornim o rutină pentru dobândirea masei musculare mult dorite, este important să urmăm niște pași importanți și să avem o conduită anume în tot acest proces. Disciplina este esențială, iar setarea unor obiective realiste, care chiar să poată fi atinse vor contribui la conturarea unui plan menit să ne aducă rezultatele mult dorite. Dacă acesta este momentul în care ne-am hotărât să ne schimbăm obiceiurile și vrem să punem început bun, atunci trebuie să știm că vom fi nevoiți să ne schimbăm și comportamentele alimentare și cele legate de somn, pentru ca succesul nostru să fie mai ușor de obținut.

Mai întâi, revizuim stilul de viață pe care îl avem și încercăm pe cât posibil să eliminăm acele obiceiuri nesănătoase din rutina noastră: mâncarea de tip fast-food, sedentarismul, somnul deficitar sau insuficient. Ar fi ideal dacă am reuși și să discutăm cu un nutriționist sau un specialist care să ne ajute să ne alegem mai inspirat și în beneficiul nostru mâncarea pe care o vom consuma. El ne va da sfaturi de care să ținem cont în noua rutină pe care o vom adopta, astfel încât toate acțiunile noastre să fie în sinergie și să conlucreze eficient pentru a ne îndeplini idealul unui corp frumos modelat, sănătos și energic.

După ce am început să respectăm niște repere esențiale în aceste capitole, ne vom îndrepta atenția către creșterea masei musculare. Și în acest sens, un antrenor specializat ne poate ajuta să setăm un program exerciții cu efort fizic progresiv, fiind un real spijin și o ancoră pentru noi, în momentele în care poate am vrea să renunțăm. Cu toate acestea, beneficiind de informațiile gratuite puse la dispoziția noastră pe internet, dacă nu suntem persoane relativ comode și ne putem descurca să setăm singuri un program de workout care să funcționeze pentru noi, atunci nu avem nevoie decât de foarte multă voință și încredere din partea noastră.

Dacă am trecut și de acest pas și am reușit să ne organizăm un program de antrenament, vom avea nevoie să ne focusăm pe alegerea unor suplimente nutritive care să ne înarmeze cu rezistență, energie și forță fizică. În acest sens, putem apela la concentratele Evogen, special gândite pentru o suplimentare de înaltă calitate, care să genereze rezultate impecabile. De exemplu, aminoacizii EVAA și BCAA de la Evogen Nutrition provin din surse surse ultra-curate și pure de aminoacizi. Aceștia vor contribui vizibil la accelerarea refacerii și creșterii musculare, găsindu-se în doze perfect echilibrate în cadrul Evogen Elite EAA Pump Volumizer Amino K.E.M.

Acestea vor maximiza eliberarea de oxid nitric și vor mări fluxul de sânge către grupele de mușchi lucrate, optimizând astfel vasodilatația pentru ca aminoacizii să pătrundă rapid în musculatură.

De asemenea, noi recomandăm și administrarea unui blend proteic optim din zer (izolat, concentrat și caseina), Evogen EvoFusion Premium Sustained Protein Matrix, alcătuit din surse de proteine adecvate cu digestie rapidă, medie și lentă. Acesta va asigura absorbția de aminoacizi la starea de echilibru pe o perioadă mai lungă de timp decât proteinele cu o singură sursă, făcându-l ideal pentru orice moment al zilei.

În plus, și un arzător de grăsimi, Lipocide IR, poate face diferența în redefinirea corporală, pentru că deseori sportivii se confruntă cu creșterea ratei metabolice și controlul apetitului, pe fondul păstrării masei musculare în timp ce elimină grăsimea. Acesta va ajuta la reducerea poftei de mâncare și la accelerarea metabolismului timp de câteva ore, fără să afecteze în vreun fel sănătatea, având numai beneficii pentru obținerea musculaturii mult dorite, fără pericol de îngrășare.

Pentru cele mai bune rezultate, te așteptăm în magazinul nostru online cu multe sfaturi prețioase și cu cele mai bune suplimente Evogen de la GYM Stack! Fii convins că alături de noi ești în stare de orice!

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro