Bucuresti

Ce trebuie avut în vedere în achiziționarea unui apartament nou?

Ce trebuie avut în vedere în achiziționarea unui apartament nou?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
705

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Un apartament nou într-un ansamblu rezidențial recent construit reprezintă un bun pe care oricine care este în căutarea unei locuinței și l-ar dori. Blocurile nou – construite vor atrage mereu privirile celor ce plănuiesc să investească într-un imobil, lucru perfect normal de altfel. Cu toate acestea, nu este suficient ca o clădire să arate bine, ci trebuie ca și condițiile pe care le oferă să fie pe măsură. Mirosul de nou și camerele impecabile reprezintă două dintre elementele care conving cel mai repede clienții că investiția merită făcută.

În vederea alegerii imobilului cel mai potrivit, indiferent că este vorba despre o garsonieră sau un apartament cu un anumit număr de camere, specialiștii Maurer Imobiliare, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din țară de la momentul actual, oferă câteva indicii și sfaturi celor doritori să facă cea mai bună alegere.

Astfel, în rândurile ce urmează, aceștia atrag atenția publicului asupra unor elemente ce nu trebuie scăpate nicicum din vedere. Atunci când sunt luate în considerare și aplicate pas cu pas și rezultatele vor consta într-o proprietate modernă, perfect locuibilă, care include toate cele necesare pentru un trai lipsit de griji. În ceea ce privește proiectele rezidențiale care au fost lansate în ultimii ani, printre care și cel lansat de Maurer Imobiliare, Avantgarden 3, în cartierul cu același nume, acestea reprezintă dovada faptului că oricine poate beneficia de cele mai bune condiții de trai, într-un mediu prielnic.

Comparativ cu apartamentele ce fac parte din ansambluri rezidențiale vechi, cele în discuție prezintă o serie de avantaje, care de altfel reprezintă o investiție destul de costisitoare. Înainte de a lua orice decizie, cumpărătorului îi revine datoria de a face câteva verificări pentru a se convinge că a făcut cele mai bune alegeri. Astfel, verificarea renumelui pe care îl are atât dezvoltatorul, cât și echipa de constructori este obligatorie. Detalii despre proiectele precedente, precum și despre cât de mulțumiți sunt cei care au beneficiat deja de serviciile unui dezvoltator pot fi de real folos în acest sens.

Existența unei autorizații de construire este, de asemenea, importantă și trebuie solicitată dovada care să ateste asta. Apoi, câteva aspecte cărora ar trebui să li se acorde o atenție sporită sunt:

Cartierul în care este amplasat ansamblul rezidențial contează, mai ales în cazul în care este vorba despre o familie cu copii. Aceștia au nevoie de un mediu sănătos în care să se dezvolte. Dacă proiectul include un spațiu special în care aceștia să se joace, așa cum este cazul proiectului Avantgarden3, dar și a celorlalte lansate de Maurer, lucrurile nu merg decât în direcția potrivită. Este necesar și ca principalele zone precum farmaciile, instituțiile de învățământ, locul de muncă, supermarketurile etc să fie cât mai aproape de casă.

Siguranța și calitatea construcției sunt două aspecte neapărat necesare de îndeplinit. Dacă ansamblul din care face parte apartamentul are la bază o temelie solidă, construită pe o suprafață sigură, lipsită de riscuri seismice, este posibil să fi identificat deja locuința perfectă. Bineînțeles înainte de toate este bine să fie verificată și calitatea materialelor folosite pentru construcție, pentru a nu exista riscul ca după un scurt timp pereții să se fisureze sau alte astfel de surprize neașteptate.

Foarte important este ca înainte de a deveni noul proprietar al unui apartament, fiecare să verifice instalațiile sanitare și cele electrice. Chiar dacă este vorba despre un apartament construit recent, nou, este bine să existe garanția că acestea nu ridică nici un fel de probleme, ce ar implica ulterior o cheltuială neplanificată.

Întocmirea actelor reprezintă o parte în care noii proprietari trebuie să acorde o atenție deosebită fiecărui detaliu. Aceștia trebuie să se asigure că nu există nici o clauză care i-ar dezavantaja sau care le-ar putea ridica probleme. De asemenea, un dezvoltator imobiliar care va oferi consultanță este unul care trebuie apreciat pentru că nu toți se implică atunci când vine vorba despre această etapă. În cazul apartamentelor noi lucrurile sunt mai simple din acest punct de vedere. Lucrurile stau însă diferit pentru cei care aleg să investească într-unul care a mai fost locuit pentru că în acest caz sunt nevoiți să se asigure că nu există facturi neachitate, că nu există lucruri defecte, care ar putea să creeze un disconfort major ulterior.

Prețul este, la rândul său, un factor destul de important în vedere alegerii unui imobil. După ce fiecare utilizator consultă piața și își face o idee asupra unei sume aproximative necesare, acesta va putea să își facă toate calculele pentru a afla care este bugetul pe care este dispus să îl investească, precum și care sunt condițiile pe care își doresc să le îndeplinească noul spațiu.

Cei care sunt interesați de achiziționarea unui apartament în cadrul unui ansablu rezidențial nou, parte a proiectului Avantgarden 3, lansat de Maurer Imobiliare, pot accesa pagina avantgarden3.ro pentru a se pune la punct în legătură cu toate cele necesare.


Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306