Bucuresti

Ce trebuie sa stii cand te duci cu laptopul pentru o curatare de praf si inlocuire pasta termoconductoare?

Ce trebuie sa stii cand te duci cu laptopul pentru o curatare de praf si inlocuire pasta termoconductoare?

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 2 saptamani si 22 ore
Apartine de
Seo Agency
Vizualizari
774

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ce este pasta termica si pentru ce se foloseste?

Pasta termica este un produs destul de popular datorita scopului sau. Imaginati-va ca laptopul se supraincalzeste atunci cand jucati. Pasta termica este o solutie rapida la problema de supraincalzire.

Va faceti probleme in legatura cu temperatura foarte ridicata pe laptop?

Pasta termica poate rezolva aceasta problema. Exista firme care fac asta intr-un mod prefesional, de ex. Te poti duce la Onlaptop pentru curatare de praf si aplicare pasta termica noua, iar acest lucru va diminua riscul de incalzire al laptopului. Cu siguranta pasta termica este un produs indispensabil cand vine vorba despre rezolvarea problemelor de supraincalzire sau temperaturi ridicate. Iata ce trebuie sa stiti cand aduceti laptopul la curatare de praf si inlocuire pasta termoconductoare.

- Tehnicienii din service vor inlocui pasta cu una speciala pentru laptopuri, cu transfer termic mare. Acest lucru va permite laptopului sa se raceasca mai bine si astfel se va evita supraincalzirea.

- Aplicarea pastei termoconductoare presupune dezasamblarea laptopului pana la nivel de placa de baza si procesor. Aceasta este o operatiune extrem de minutioasa pe care nu va recomandam sa o faceti acasa, mai ales daca nu aveti experienta in acest sens. Desfacerea laptopului presupune ulterior si asamblarea sa in mod corect. Mai multe piese interne, inclusiv protectiile electrice, trebuie fixate bine.

- Operatiunea de curatare praf si inlocuire pasta termoconductoare presupune de asemenea si calibrarea ventilatorului. Tehnicienii IT vor ajunge la procesorul din laptop, vor schimba pasta termoconductoare, iar apoi vor fixa ventilatorul. Ventilatorul, la randul sau, trebuie calibrat, curatat si uns in mod corespunzator.

- Tot legata de asamblarea laptopului, trebuie sa subliniem ca toate suruburile de la balamale trebuie asezate in mod corect. O mica greseala si carcasa laptopului se poate rupe. Iata de ce este atat de important sa aduceti laptopul in service Onlaptop atunci cand doriti o curatare de praf ca la carte. Nu incercati sa faceti acest lucru acasa, cu instrumente necorespunzatoare, pentru ca riscati sa aduceti mai multe daune costisitoare. In cel mai rau caz exista riscul ca o miscare incorecta sa duca la scurt pe placa.

- Atentie. Nu incercati sa curatati sau sa trageti praful din laptop cu aspiratorul. Acest lucru poate duce la arc electric iar laptopul se poate arde foarte usor.

Prin toate aceste mentiuni dorim sa subliniem ca operatiunea de inlocuire pasta termoconducatoare si curatare de praf a unui laptop este extrem de minutioasa si necesita abilitatile si experienta unui profesionist. Chiar daca exista mai multe tutoriale care pretind ca va invata cum sa va desfaceti latptopul pe masa din bucatarie si cum sa-l curatati singur cu mijloace rudimentare, tehnicienii nostri nu recomanda acest lucru.

Nu-l recomandam nu doar pentru ca noi ne ocupam de acest lucru, ci pentru ca am vazut de-a lungul experientei noastre foarte multe cazuri triste; utilizatori care au incercat sa-si curete singuri laptopul cu aspiratorul sau sa sufle praful cu fehonul sau alte modalitati inventate. Aproape intotdeauna, astfel de interventii se soldeaza cu problema majore asupra placii de baza sau a altor componente.

Va asteptam in service Onlaptop pentru cutarare de praf, realizata de catre profesionisti, in mod corect si sigur pentru laptopul si datele dumneavoastra.

Autor