Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Ce trebuie să știi înainte să achiziționezi o masă pentru bucătăria ta?

Ce trebuie să știi înainte să achiziționezi o masă pentru bucătăria ta?

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
551

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Nicio bucătărie nu este completă fără o masă potrivită, unde să mănânci alături de cei dragi. Pentru a alege corect această piesă de mobilier, trebuie să ții cont de numeroase criterii, pentru a optimiza la maximum spațiul de care dispui. Astfel, designul, dimensiunea sau distanța dintre scaune sunt doar câteva dintre aspectele la care trebuie să te gândești atunci când achiziționezi o masă pentru bucătărie.

Vrei să alegi cea mai bună masă pentru bucătăria ta? Ai în vedere sfaturile de mai jos!

Ține cont de dimensiunile bucătăriei

Înainte de a cumpăra masa, trebuie să măsori spațiul pe care i l-ai alocat. În acest fel, te asiguri că masa nu te va incomoda și că toți ai casei se pot așeza și ridica ușor de pe scaune. Este recomandat ca distanța dintre masa de bucătărie și pereții camerei să fie de cel puțin un metru, astfel încât toată lumea să se miște în voie. În ceea ce privește lățimea, masa nu trebuie să fie foarte lată, astfel încât invitații să se simtă confortabil atunci când împart mâncarea sau vor să converseze. Optează pentru o masă de bucătărie cu lățimea cuprinsă între 90 și 110 cm și ține cont și de spațiul de care are nevoie orice persoană atunci când mănâncă. O masă bucătărie de la Vivre poate întruni toate cerințele.

Gândește-te la nevoile familiei

Când alegi dimensiunile mesei de bucătărie, trebuie să te gândești și la nevoile familiei - de la numărul de persoane care stau de obicei la masă, până la lățimea obiectului de mobilier. Pentru a alege masa potrivită, gândește-te câți oameni petrec timp la masă în același timp și mai adaugă două persoane. Niciodată nu știi când vei avea invitați, așa că mai bine ai loc suplimentar. Astfel, dacă familia ta este formată din 4 persoane, poți achiziționa o masă ideală pentru 6 persoane. Dacă ai o bucătărie mică, este indicată o masă de bucătărie rotundă, un model extensibil sau o masă pliabilă, pe care să o așezi în colțul camerei.

Alege mese din materiale rezistente

Materialul din care este confecționată masa de bucătărie este la fel de important, pentru că influențează calitatea, aspectul și rezistența în timp. Cumpără o masă de bucătărie din materiale de calitate. Cele mai răspândite sunt mesele din lemn masiv sau din combinații de materiale - sticlă și lemn, sticlă și metal.

Optează pentru o formă și un design interesant

Stilul și forma mesei de bucătărie sunt la fel de importante, atunci când vorbim despre achiziționarea unei astfel de piese. Astfel:

  • Stilul mesei de bucătărie trebuie ales în funcție de cel al camerei în care o vei amplasa. Ai o bucătărie clasică sau elegantă? Poți include o masă de bucătărie din lemn simplă sau sculptată, în funcție de preferințe. O bucătărie modernă impune folosirea unei mese formate dintr-o combinație de materiale, precum lemnul, sticla sau metalul. La fel de potrivită este și masa din lemn masiv, într-o nuanță intensă.
  • Nu știi ce formă să alegi? Cele mai întâlnite sunt cele rotunde, ovale și dreptunghiulare. Și, cu toate că mesele dreptunghiulare sunt cele mai utilizate, mesele ovale și rotunde sunt mult mai potrivite pentru bucătăriile mici, specifice garsonierelor. Desigur, poți alege și mese de bucătărie pliabile, extensibile sau mese cu un singur picior pe mijloc.

Fiindcă nu îți poți imagina viața fără o masă de bucătărie, unde să guști cele mai delicioase mâncăruri, ține cont de ideile noastre și alege modelul care ți se potrivește cel mai bine.

Sursa foto: pexels.com/photo/apartment-blinds-cabinets-chairs-349749/

Filtre articol

Categorie articol: Mobila si accesorii

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro