Bucuresti

Ce trebuie să știți atunci când alegeți un designer de interior?

Ce trebuie să știți atunci când alegeți un designer de interior?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
594

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă planificați o redecorare a casei sau a apartamentului sau tocmai v-ați terminat de construit propria locuință, puteți să o faceți în mod profesionist apelând la un designer de interior. Sigur, tentația de a vă decora independent căminul e mare, fie că e vorba de un apartament de o cameră sau de o casă cu două nivele, însă viziunea unică a unui designer interior profesionist va face cu siguranță o diferență uriașă.

Una dintre problemele cele mai mari când vine vorba de design interior este că acest subiect este relativ inaccesibil, mai ales în ceea ce privește prețul. Designerii de interior lucrează cu un tarif bazat pe suprafața aflată în plan de redecorare. De aceea, cel mai simplu mod de a obține o estimare de la un designer de interior este prin directa lui contactare. În acest mod puteți apela la serviciile Cătălinei Șerban, căreia îi puteți găsi proiectele chiar pe site-ul catalinaserban.ro, unde îi veți găsi de asemenea și datele de contact pentru a vă dezvolta un proiect de design interior.

Ce înseamnă să fii un designer de interior și cum alegeți un astfel de profesionist?

Meseria de designer de interior presupune atât cunoștințe tehnice, necesare dezvoltării unui proiect de amploare, cât și sensibilitate estetică, necesară pentru o redecorare cu stil și bun-gust. Un designer de interior poate fi un bun tehnician sau un artist desăvârșit, sau poate îmbina ambele laturi într-o meserie practicată la cel mai înalt nivel. Cătălina Șerban, cea care va avea proiectul vostru de design interior în grijă este o astfel de persoană care găsește echilibrul între tehnic și estetic.

Colaborările cu diversele companii sunt de asemenea obligatorii pentru orice designer de interior profesionist, deoarece după partea de proiectare (arhitectura de interior, design interior, design mobilier), urmează colaborările cu firme precum cele de construcții, cu persoane care se ocupă cu partea de instalații și finisaje, cu producători de mobilier și distribuitori de materiale specifice decorării unui spațiu interior.

Alegeți, așadar, o persoană cu un set de cunoștințe superior în ceea ce privește proiectarea de design interior, care este de asemenea și foarte conectată pentru a vă putea oferi sugestiile ideale pentru căminul vostru.

Autor