Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Ce trebuie sa stiti cand alegeti un aparat de aer conditionat

Ce trebuie sa stiti cand alegeti un aparat de aer conditionat

Detalii articol

Social links
Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 5 ani si 5 luni
Vizualizari
705

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Este important sa aveti o imagine impecabila a tipurilor de unitati de aer conditionat disponibile pe piata atunci când alegeti un aparat AC pentru nevoia dvs. Acest lucru este necesar deoarece vor exista multe avantaje si dezavantaje dupa instalarea unei unitati si, prin urmare, este necesar sa se inteleaga unde sa se compromita in functie de nevoi. O unitate de aer conditionat este prioritara in principal tinând cont de factori precum capacitatea camerei si consumul de energie.

Avantaje si dezavantaje

Un sistem AC unitar sau independent tip split asigura racirea numai unei anumite zone si nu raceste si restul spatiilor. Astfel, daca exista o functionare defectuoasa in unitate, va fi afectata numai o anumita camera. Acesta este unul dintre cele mai mari avantaje ale selectarii unei unitati independente tip split de aer conditionat. Un dezavantaj al unui sistem unitar de aer conditionat este acela ca produce un sunet de functionare nedorit si, de asemenea, aspectul este adesea inferior celorlalte tipuri de aparate de aer conditionat .

Producatori de aer conditionat si usurinta instalarii.

Exista un numar de producatori ce produc unitati AC care se afla pe piata. Este intotdeauna recomandat sa achizitionati o unitate de aer conditionat de la un producator de marca care ofera si garantie. O unitate marcata va oferi un control imbunatatit al calitatii si o fiabilitate. Trebuie remarcat faptul ca durata medie de viata a unui sistem independent va fi mai scurta (10-15 ani) in comparatie cu o unitate centrala (20-25 ani). Instalarea unei unitati independente este intotdeauna usoara, iar producatorii ofera de asemenea manuale si firme acreditate de instalare. Singurul lucru care trebuie pastrat in minte si predeterminat este designul camerei si pozitia in care va fi montata unitatea, astfel incât modalitatea de instalare sa fie mai putin complicata.

Costul si eficienta energetica

Instalarea si costurile initiale ale unui sistem unitar sunt de obicei mai mici decât cele suportate de sistemul central. Dar costurile de operare sunt de obicei mai mari intr-un sistem unitar. Un alt dezavantaj este ca eficienta energetica este scazuta. O unitate unitara ar trebui aleasa numai daca dimensiunea zonei este mica. Dar aceasta pierdere de energie poate fi salvata manual prin oprirea unitatilor care deservesc spatii neocupate, mentinând astfel spatiile ocupate neafectate. Astfel, sistemul AC ar trebui sa fie ales tinând cont de factori precum eficienta de iesire si costurile care trebuie suportate.

Tipuri aer conditionat in functie destinatie
Montaj aer conditionat pentru locuinte
Living - Sufragerie
Dormitor
Mansarda
Montaj aer conditionat pentru afaceri
Birouri
Restaurante
Camere de server
Magazine
Scoli.


https://pmcaerconditionat.ro

Filtre articol

Categorie articol: Instalatii

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro