Bucuresti

Ce presupune un job de videochat?

Ce presupune un job de videochat?

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 6 ani si 11 luni
Vizualizari
1825

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

In weekend am iesit cateva ore la o cafea cu mai multe prietene si colege de ale lor, si ne-am spus fiecare ce planuri avem pentru vara asta si pe unde vrem sa plecam in concediu. Majoritatea am ales Romania, Grecia, iar o colega a spus ca vrea sa plece in insulele Maldive, la un resort de cinci stele all inclusive. Am ramas putin surprinse de locatie, avand in vedere ca doar biletul de avion pana acolo costa cel putin 2000 de euro. O prietena a intrebat-o daca si-a planuit vacanta de mult timp, avand in vedere costurile ridicate. Laura a raspuns si ea cu o intrebare: vrei sa faci videochat pentru bani frumosi?
Deci te ocupi cu videochat, au intrebat-o fetele de la masa. Laura ne-a spus ca se ocupa de aproximativ 2 ani cu videochatul, si nu ar renunta la acest job, pentru un altul, pentru nimic in lume.
In primul rand, salariul este foarte atractiv, si castigi atat cat lucrezi, cateva mii de euro pe luna. Depinde totul numai de tine, de cat de mult de implici, de abilitatile de socializare, daca stii cum sa comunici. Poti castiga si 10.000 de euro pe luna, si 50.000. Aspectul fizic chiar nu conteaza atat de mult, pe cat ar crede ceilalti. Sunt sigura ca pentru o cariera in modeling spre exemplu sau prezentatoare TV cu siguranta trebuie sa faci mai multe sacrificii. Am scapat si de sefii, care au ajuns sa o ocupe o pozitie de conducere, fara a avea mai multe cunostinte decat mine, si care mereu stau cu gura pe tine,chiar daca iti duci proiectele la bun sfarsit, fara niciun fel de probleme. Programul de lucru este flexibil, nu trebuie sa ma trezesc dimineata la ora 6, nici mcar la ora 8 sau 10, si sa mai pierd timp in drum spre munca, tinand cont si de vremea de afara, vara te sufoci de caldura, iar iarna ingheti de frig. Eu imi fac singura programul, imi stabilesc singura cate ore vreau sa lucrez, si in ce intervale orare vreau sa lucrez. Pot sa fac asta chiar de acasa, este confortabil, si astfel economisesc chiar si timp.
Este un job de vis, pentru orice femeie care isi doreste sa fie independenta, sa aiba un program flexibil si castiguri de invidiat. Eu am ales sa lucrez cu Studio20, deoarece acestia au experienta de peste 14 ani in videochat. Exista 8 departamente, care functioneaza in folosul meu, ca si model.
Pana acum pot spune ca exista doar avantaje pentru persoanele care practica videochat, programul este flexibil, castigurile sunt foarte mari undeva la cateva mii de euro pe luna, dar daca iti dai interesul poti atinge si mai mult de atat, eu vorbesc si de un program lejer de aproximativ 8 ore pe zi. In comparatie cu alte joburi, nu mai stau stresata la locul de munca, nu mai am colegicare se tin doar de glume, si eu trebuie sa fac treaba in locul lor, asa cum se intampla inainte la birou, si nici nu mai pierd timpul pana la locul de munca, si inapoi spre casa.
De cand lucrez cu cei de la Studio20, am avut parte doar de o experienta extraordinara de lucru, si am intalnit doar oameni cu experienta, care sunt acolo pentru a te ajuta sa castigi mai mult, si sa iti pui in valoare calitatile.
Oare de ce ai alege sa faci altceva, cand videochatul iti ofera numai avantaje ?