Bucuresti

Cele mai bune servicii de înfrumusețare pentru bucureșteni

Cele mai bune servicii de înfrumusețare pentru bucureșteni

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
351

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

O rutină de îngrijire a pielii este esențială pentru fiecare dintre noi. Atenția asupra îngrijirii corporale, a luat o mai mare amploare în ultimii ani, iar tot mai multe saloane au luat naștere pentru a oferi bucureștenilor servicii de înfrumusețare profesionale, la standarde ridicate și cu produse de calitate. Saloanele de înfrumusețare oferă servicii precum epilare laser, tratamente contra acneei, tratamente cosmetice, pentru ca pielea fiecăruia să strălucească în orice moment.

Tratamente anti-acnee pentru un ten sănătos

Tratamentele anti-acnee sunt din ce în ce mai des solicitate, preocuparea asupra îngrijirii pielii crescând în ultimii ani. Tratamentele pentru un ten acneic sunt potrivite pentru orice vârstă și constau în demachiere, pregătirea tenului pentru extracție, extracția propriu-zisă, aplicarea produselor care tratează acneea, calmare și mască. Tratamentele sunt realizate de profesioniști, care abordează problema în funcție de fiecare tip de ten, cu multă răbdare și cu produse profesionale.

Servicii de epilare laser pentru o piele catifelată


Epilarea definitivă cu laser este o procedură relativ nouă, complexă, care lasă pielea catifelată, pentru mai multe luni. Dacă vă doriți o piele catifelată tot timpul anului, atunci serviciile de epilare laser Bucuresti sunt cele recomandate. Sunt potrivite atât pentru doamne, cât și pentru domni, nu sunt dureroase, sunt potrivite pentru toate tipurile de păr și zone corporale, pot fi realizate și pe pielea bronzată, tratează foliculita, iar rezultatele sunt vizibile imediat, chiar după prima ședință. Procesul de epilare este unul ce se întinde pe parcursul mai multor ședințe, în funcție de tipul de păr al fiecăruia, însă odată cu finalizarea ședințelor, pielea va fi mult mai catifelată, fină, iar firele ce vor crește, vor fi mai rare, subțiri și vor necesita întreținere odată la 6-12 luni, după ultima ședință.

Tratamente cosmetice pentru echilibrarea naturală a tenului


Tratamentele cosmetice oferite pentru bucureșteni constau în tratamente de întreținere și anti-îmbătrânire. Acestea vor ajuta pielea să rămână sănătoasă, strălucitoare și să arate mai tânără, în orice moment al zilei. Fiecare tratament cosmetic urmează anumite proceduri, pentru a vă asigura de menținerea aspectului frumos al tenului. De la tratamente de întreținere pentru ten deshidratat, lipsit de luminozitate, sensibil, gras, foto-îmbătrânit, poluat, cu nevoie de regenerare, pigmentat, până la tratamente pentru ochi și gene, veți putea experimenta proceduri profesionale, cu aparaturi și specialiști în domeniu, care vă vor oferi rezultate vizibile și rapide.

Tratamentele anti-îmbătrânire oferite sunt și ele numeroase și conțin proceduri diverse, precum Global Lift pentru un efect de redefinire facială, Eternal pentru stimularea producerii de celule stem, Corrective pentru diminuarea ridurilor, Timeless Prodigy un tratament premium anti-aging, Meso Bright, BT-Lift și Filler pentru uniformizarea pielii, iluminarea tenului, diminuarea liniilor de expresie a tenului, tratarea ridurilor.

Pe măsură ce îmbătrânești, celulele pielii se schimbă și fac pielea să arate mai puțin strălucitoare. Serviciile cosmetice de înfrumusețare redau strălucirea pielii de odinioară, prin îndepărtarea celulelor moarte, permițându-i corpului să le înlocuiască cu altele noi. Este important să preveniți din timp apariția afecțiunilor tenului. Cu ajutorul tratamentelor oferite, veți căpăta mai multă încredere în sine și vă veți simți mai bine în corpul vostru. Chiar dacă uneori procesele de întreținere sunt durabile, rezultatele finale sunt cele care într-adevăr contează.