Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Libraria Celestina

Libraria Celestina

Detalii librarie

Adresa
Bucuresti, Sectorul 6, Strada Raul Doamnei, nr. 6A
Telefon
0730411782, 0721915512
Social links
Categorie
Librarii
Modificat
acum 1 deceniu si 5 luni
Vizualizari
4783

Voteaza & Distribuie

Prezentare librarie

Zilnic apar pe piata carti interesante, de valoare, din care am putea invata ceva nou sau in care ne-am putea regasi. Placerea lecturii si a cunoasterii in general nu este inca perimata. Ne lipseste doar timpul necesar pentru a mai frunzari cartile dintr-o librarie. Si atunci ... ne intalnim la Celestina.

Va asteptam cu drag!

Ne mai numim si "libraria oamenilor ocupati", deoarece si noi, ca si voi, suntem prinsi intr-o gramada de "multe altele", iar libraria este doar o mica parte din pasiunea noastra pentru carti, pe care dorim sa o impartasim cu voi. De aceea si acest program ... atipic si nonconformist. (pentru cei pe care orele afisate ii mai uimesc inca)

Orar librarie

Luni - Vineri: 18:00 - 21:00
Duminica: 11:00 - 14:00

Filtre librarie

Program extra: Duminica

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro