Bucuresti

CERCulinar w/ Wefa Gundogdu

Detalii eveniment

Telefon
0757133529
Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
504

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 24 iunie 201814:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Ediția CERCulinar de duminică, 24 iunie îl are ca invitat pe Wefa Gundogdu. Până vă dați seama cum se citește corect numele acestui kurd născut în Turcia, care trăiește de 7 ani în România vă putem spune că stilul lui culinar se bazează pe nostalgii și improvizații.

Wefa este omul care a readus guma TURBO în România și înțelege perfect nostalgia pe care ne-o provoacă nouă gustul acesteia. Aceeași nostalgie se regăsește și în preparatele pe care Wefa le va găti în aeastă duminică, deoarece fac trimitere directă către propria sa copilărie: chifteluțe turcești cu bulgur și salată de ceapă cu sumac.

Chiar dacă vara vine cu grade mai multe în termometre, Manasia Food vine și cu schimbări fresh, sănătoase și colorate în această ediție a Cerculinar. Muzica va fi asigurată de Wefa și invițatii săi.

Vă așteptăm la terasă!

Manasia Food propune o serie de evenimente care aduce împreună gastronomia cu diverse discipline creative precum: artă, arhitectură, sport sau muzică sub denumirea de CERCulinar. Prin intermediul acestor evenimente ne propunem să transformăm o simplă experientă culinară într-o experientă socială și să creăm o rețea de minți și idei creative care să fie o sursă de inspirație pentru toți cei care fac parte din ea. Duminica, la Manasia Food, va fi de acum înainte o zi a patimilor culinare si a talentelor trase la tigaie.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta