Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Clienții din București față în față cu beneficiile termoșemineului pe peleți

Clienții din București față în față cu beneficiile termoșemineului pe peleți

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
1401

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Clienții din București și împrejurimi au ocazia să descoperă de la specialiștii termicelor alternative, cum se poate încălzi eficient și la costuri reduse, cu ajutorul unei sobe sau a unui termoșemineu peleți, care arată pur și simplu spectaculos, dar și prietenos cu bugetul tău!

Acest dispozitiv special de încălzire casnică funcționează pe principiul arderii lemnului prelucrat, care nu înseamnă firezar, așchii pentru afumat sau alte resturi vegetale. Peleții de calitate se obțin prin înlăturarea scoarței buștenilor de copac, măcinarea atentă, uscarea corespunzătoare și mai apoi, compactarea masei lemnoase până la dimensiunile potrivite.

Pe piața de profil există și modele care pot funcționa pe bază de peleți fabricați și din alte tipuri de bio-combustibili. Totuși, indiferent de natura lor, peleții sunt per total mai puțin costisitori în comparație cu combustibili lichizi, propanul sau electricitatea, beneficiind și de proprietăți regenerabile.

În acest sens, meșterii sibieni de la PEFOC cu vasta lor experiență în industria comercializării și montajului profesional de șeminee, soluții complete de încălzire alternativă, dar și a numeroase modele economice sau premium de grătar grădină, ne-au pregătit o serie de informații despre avantajele acestui dispozitiv termic care devine tot mai interesant în opțiunile de încălzire ale clienților din Bucuresti șii din întreaga țară.

Avanajul unei astfel de soluții derivă din faptul că, spre deosebire de alte surse de încălzire care necesită alimentări dese și constante cu material lemnos, în cazul unui dispozitiv pe peleți este suficientă o singură alimentare, ca mai apoi să te bucuri de căldura unui foc curat și eficient, până la următoarea alimentare. Ca să te poți bucura la potențial maxim de beneficiile și funcționalitatea unei sobe sau termoșemineu pe peleți, specialiștii ne sfătuiesc să luăm în calcul câteva aspecte prezentate mai jos.

Controlul total al temperaturii
Unul dintre cele mai importante avantaje în cazul unei asemenea soluții de încălzire o reprezintă abilitatea de a controla eficient căldura. Poți seta temperatura pe care o dorești cu o precizie similară unui sistem de încălzire pe gaz sau curent. Spre deosebire de alte sisteme de încălzire, termosobele pe peleți au un termostat electronic care poate fi setat cu multă precizie.

Automatizare și tehnologii de ultimă generație
Majoritatea modelelor de termoșemineu pe peleți beneficiază de un sistem automat de pornire/oprire. Această capacitate se datorează unui sistem inteligent, computerizat, care comandă fără implicarea factorului uman. Altfel spus, soba pe peleți funcționează independent, fiind necesară doar o intervenție minimă din partea celui care o manevrează. În plus, există și posibilitatea montării unui dispozitiv de tip termostat, care să-ți permită reglaje fine asupra temperaturii ambientale din camera unde este montat.

Eficientizare

La fel ca și în cazul majorității soluțiilor de încălzire pe bază de combustibil fosil, un randament sporit este echivalent cu un cost de utilizare mai mic, atât la buzunar, cât și asupra mediului înconjurător. Așadar, pentru bunăstarea ta este recomandat să cauți un model care să-ți livreze eficient căldura, la cel mai bun raport calitate/preț de pe piață. Modelele din gama specialiștilor de la PEFOC, asigură un randament foarte bun printr-o eficiență brută, care se situează în jurul valorii de 80%.

Așadar, orice nelămuriri ai avea despre soluțiile de încălzire pe bază de peleți, profesioniștii sibieni de la PEFOC sunt aici să ajute cu consultanță gratuită în vederea alegerii modelului potrivit de sobă sau termoșemineu pe peleți.

Pe lângă transport gratuit oriunde în țară, valabil pentru produsele voluminoase, ai la dispoziție și magazinul on-line pefoc.ro unde poți vizualiza și cumpăra din stoc propriu, o gamă completă de șeminee, sobe, termofocare ce funcționează pe peleți, lemn sau gaz, coșuri de fum profesionale, dar și grătare, accesorii utile, set ustensile grătar și alte materiale de construcții sau produse dedicate încălzirii premium, concepute special pentru îmbunătățirea confortul termic din casa ta!

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro