Bucuresti

Clinia Stomatologica Delta Clinic Dent - Cismigiu

Detalii cabinet stomatologic

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul Schitu Magureanu, nr. 7
Telefon
0314212792, 0733108757
Web
https://deltaclinicdent.ro
Social links
Categorie
Cabinete stomatologice / Laboratoare dentare
Modificat
acum 7 luni si 20 ore
Vizualizari
583

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet stomatologic

Delta Clinic Dent Bucuresti

Inca din 2008 Clinia Stomatologica Delta Clinic Dent, a pus la dispozitia pacientilor, prin cele doua cabinete stomatologice, cu ajutorul asistentelor si medicilor stomatologi toata gama de servicii stomatologice. Aceste servicii, printre care enumeram cu mandrie, Ortodontia, Chirurgia Dentara, si Implantologia Dentara, au fost si sunt realizate la cel mai inalt nivel.

In prezent Clinica Stomatologica Delta Clinic Dent isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Sector 2, Str. Barbu Vacarescu, Nr. 5 langa gura de metrou Stefan Cel Mare. Aici oferim servicii specializate de chirugie dentara avand unul din cabinete echipat cu toata aparatura necesara realizarii manoperelor complicate. Pe langa partea de chirurgie dentaramedici nostri mai realizeaza si: implant dentar, extractie molar de minte, rezectie apicala, tratamentul parodontitelor, chiuretaj parodontal, dar si tratamente simple cum sunt plombele dentare sau detartrajul dentar.

La Delta Clinic Dent, dorinta de a putea raspunde tuturor pacientilor indiferent de nevoile stomatologice ne motiveaza sa ne pregatim, atat din punct de vedere tehnologic cat si educational, la cele mai inalte standarde participand la toata gama de cursuri de specialitate in stomatologie cat si achizitionand cele mai bune materiale de pe piata. Oferim astfel, pacientilor, produse de ultima generatie puse la dispozitie de medici bine informati.

Orar cabinet stomatologic

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00