Bucuresti

Clinica Bioderm

Clinica Bioderm - Vasile Lascar

Detalii centru medical/policlinica

Adresa
Bucuresti, Strada Mihai Eminescu, nr. 42
Telefon
0745338333
Web
http://www.bioderm.ro
Categorie
Centre medicale / Policlinici
Modificat
acum 4 saptamani si 2 zile
Vizualizari
3982

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru medical/policlinica

Clinica Bioderm Bucuresti

Bioderm Medical Center furnizeaza servicii medicale complexe pentru evaluarea, managementul si educatia pacientilor cu afectiuni dermatologice. Echipa de profesori si doctori in stiinte medicale, medici primari si specialisti, diagnosticheaza si trateaza sute de cazuri de cancer de piele, avand experienta in depistarea precoce a acestor afectiuni, factorul cheie al pronosticului.

Bioderm Medical Center promoveaza folosirea echipamentelor si a tehnologiilor de varf in domeniul laserelor chirugicale: cosmetice si reparatorii, vasculare si a echipamentelor de diagnosticare precoce a cancerului, exemplu fiind MoleMax II si Dermalite, oferind astfel cele mai eficiente solutii pacientului nostru.

Probleme cu aspectul dentitiei Dumneavoastra? Stomatologia estetica rezolva fara complicatii nemultumirile legate de culoare, pete colorate, pozitii inestetice ale dintilor prin metode minim sau deloc invazive: bleaching (albire) rapid sau gradual, fatetari ceramice, redresari-repozitionari ortodontice, corectari chirurgicale ale liniei gingivale. Utilizarea unor detectoare de nuanta dentara performante (VITA EASYSHADE) face ca rezultatele sa fie usor previzibile si pe masura asteptarilor.

Fizioterapia prin tratamentul fizical reprezentat de utilizarea factorilor electrici (fizioterapia), mecanici (masajul si kineoterapia), termoterapia (aplicatii de proceduri calde si reci) etc. este deosebit de util intr-o serie de boli si afectiuni, substituind medicatia.

Orar centru medical/policlinica

Luni - Vineri: 9:00 - 18:30

Filtre centru medical/policlinica

Specialitatea: Chirurgie plastica, Dermatovenerologie