Bucuresti

Clinica stomatologica Art Implant

Clinica stomatologica Art Implant

Detalii cabinet stomatologic

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Bulevardul Corneliu Coposu, nr. 35
Telefon
0731321111
Web
https://www.artimplant.ro
Social links
Categorie
Cabinete stomatologice / Laboratoare dentare
Modificat
acum 2 saptamani si 5 zile
Vizualizari
61

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet stomatologic

Clinica stomatologica Art Implant Bucuresti

Clinica stomatologica Art Implant a fost creata pentru a oferi pacientilor o gama variata de tratamente dentare moderne. Acestea sunt realizate la un standard calitativ superior cu aparatura de ultima generatie si intr-un mediu aparte, de catre o echipa de medici specialisti, pregatiti sa va stea la dispozitie cu toate informatiile necesare. Acestia vor discuta si vor alege impreuna cu dumnea­voastra cele mai corecte solutii de tratament si servicii medicale dentare.

Dincolo de Profilaxie, Medicina Dentara, Chirurgie, Estetica Faciala, Estetica Dentara, Ortodontie, Radiologie, specialitatea care ne reprezinta este IMPLANTOLOGIA. Suntem cei mai buni specialisti in implantologie si de aceea veti afla de la noi motivele corecte pentru care ar trebui sa optati pentru un implant dentar atunci cand aveti unul sau mai multi dinti lipsa. Este foarte important sa cunoasteti avantajele unui implant dentar si dezavantajele unei punti protetice, iar noi suntem pregatiti sa va punem la dispozitie toate informatiile necesare si consultatiile de specialitate.

Scopul nostru este de a oferi pacientului cel mai bun, gentil si eficient tratament, din toate punctele de vedere. Dorim sa va bucurati de un zambet frumos pentru intreaga viata si dorim sa vedem acest zambet si in cadrul clinicii noastre. Vom incerca sa va rezolvam toate problemele dentare in cel mai usor si rapid mod posibil.
Toate acestea se pot rezolva incepand cu o scurta vizita la medicul dentist.

In plus, am conceput un pachet premium de servicii de educatie dentara si de informare a pacientilor nostri. Atitudinea personalului este cea mai calda si amabila posibila, facand o placere relatia dumneavoastra cu medicul dentist.

Orar cabinet stomatologic

Luni - Vineri: 9:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 16:00