Bucuresti

Clinica stomatologica Dental Premier

Detalii cabinet stomatologic

Adresa
Bucuresti, Strada Maria Rosetti, nr. 26 A
Telefon
0758237878
Web
https://www.dentalpremier.ro
Social links
Categorie
Cabinete stomatologice / Laboratoare dentare
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
77

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet stomatologic

Clinica stomatologica Dental Premier Bucuresti

Clinica stomatologica Dental Premier indeplineste cele mai inalte standarde internationale, detinand Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona, liderul mondial in tehnologie dentara! Astfel, medicii nostri specialisti sunt in masura sa ofere consultanta la cel mai inalt nivel profesional, iar pacientii beneficiaza exclusiv de cele mai noi si moderne tehnologii in cele 9 cabinete stomatologice ultradotate High Tech Dentistry

Echipa noastra este formata din 60 de persoane, dintre care 17 medici stomatologi specialisti care acopera toate ramurile stomatologiei. Medicii nostri s-au specializat la cursuri internationale prestigioase in S.U.A., Germania, Franta, Anglia, Italia, Austria, Monaco, Grecia, Ungaria, Spania, Egipt, Polonia, Coreea de Sud etc, si continua sa o faca prin participarea permanenta la noi cursuri si conferinte in tara si strainatate.

Expertii nostri in implantologie si chirurgie dento-alveolara au primit Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent, fiind unii dintre cei mai apreciati specialisti din Romania pentru restaurari dentare cu sistemul DINŢI INTR-O ZI – IMPLANTURI + LUCRARE FIXĂ ÎN 24 ORE.

Orar cabinet stomatologic

Luni - Vineri: 9:00 - 21:00