Bucuresti

Clinica stomatologica KopfZeit

Clinica stomatologica KopfZeit

Detalii cabinet stomatologic

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Strada Gradinarilor, nr. 6 B
Telefon
0722569976
Web
https://www.dentistcopii.com.ro
Social links
Categorie
Cabinete stomatologice / Laboratoare dentare
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
2118

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet stomatologic

Clinica stomatologica KopfZeit din Bucuresti

Aici este un loc unde copiii găsesc o sală de așteptare luminoasă, sigură, prietenoasă, cu jucării pentru copii mici și mari, un scaun stomatologic special creat pentru cei mici ce se adreseaza copiilor de la un an pana la opt ani, compus din personaje din desene animate, Dino & Foxy si care formează un unit stomatologic spectaculos.

Acest unit permite copiilor să se relaxeze în timp ce privesc la desenele animate difuzate de monitorul din dotare. Pentru copii un pic mai mari cu varsta cuprinsa intre 8 si 18 ani avem un unit fabricat in anul 2014 cu personajul de desene animate foarte cunoscut, Sponge Bob.

Tot la noi se folosește pentru învingerea temerii de dentist, tehnica de inhalosedare, pentru anestezia fără durere (este buna chiar și pentru unii adulți mai „fricoşi” si care in SUA se foloseste la 90% din pacienti). Inhalosedarea nu are efecte adverse si nu se metabolizeaza in organism fiind exceptionala pentru toti pacientii copii sau adulti, anxiosi, incepand cu varsta de 3 ani.

Doctorii noştri stomatologi au competenta in pedodontie si sunt aleşi astfel încât să fie simpatici şi profesionişti, sunt instruiţi să fie răbdători cu cei mici şi, de asemenea, poartă haine vesele, chiar şi mascuţele şi câmpurile sterile sunt special concepute pentru copii, fiind importate de la brand-uri mari şi cu tradiţie din Europa şi din SUA. Cei mici care ne vizitează primesc după consult şi cadouri (jucarii) + diplome speciale de eroi ai zilei!

Orar cabinet stomatologic

Luni - Vineri: 9:00 - 21:00