Bucuresti

Cloud identity management - solutii moderne pentru businessul tau

Cloud identity management – solutii moderne pentru businessul tau

Detalii

Social links
Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
462

Voteaza & Distribuie

Prezentare

In ultimii ani, multe companiilor au inceput sa faca primii pasi catre migrarea afacerii lor in mediul Cloud. Beneficiile oferite de aceasta tehnologie i-au convins rapid pe manageri sa faca tranzitia catre Cloud. Totusi, multe afaceri sunt inca reticente in accesarea acestor tehnologii. Grija lor cea mai mare este legata de securitatea si siguranta datelor lor in platformele cloud. Rolul managementului identitatii in securitatea datelor tale nu tine doar de “gestionarea parolelor”.

Cloud identity management elimina complexitatea si procesele care consuma timp, ajutand totodata la prevenirea problemelor de securitate. Cu ajutorul IM (identity management) organizatiile isi pot indeplinii reglementarile privind respectarea securitatii IT. Iata cateva beneficii oferite de managementul identitatii:

1. Imbunatatirea productivitatii utilizatorului prin simplificarea interefetei de conectare si posibilitatea de a schimba rapid datele de acces.

2. Costuri reduse pentru asistenta. Departamentele de IT primesc mai putine apeluri cu privire la parolele uitate. Acest beneficiu se transforma intr-o micsorare a costurilor cu personalul IT.

3. Imbunatatirea serviciului pentru client si parteneri. Accesarea datelor si aplicatiilor se face printr-un proces eficient si sigur. Cu ajutorul managementului identitatii poti asigura o colaborare sigura pentru conectarea la toate retelele virtuale de furnizori, distribuitori si parteneri comerciali.

Pe langa beneficiile enumerate mai sus, cloud identity management ajuta la imbunatatirea securitatii afacerii tale precum si la simplificarea proceselor de audit sau raportare. Companiile au nevoie de flexibilitate iar solutiile de managementul identitatii ofera acest lucru. Acum iti poti conecta mii de dispozitive cu nenumarate aplicatii intr-un mod sigur si efficient imbunatatind rapid confidentialitatea, securitatea si eficienta operatiunilor tale.

Te-ai hotarat sa faci o migrare in cloud? Primul pas sta in alegerea unei software outsourcing company care sa iti aduca solutiile inteligente necesare afacerii tale. Alege un partener de incredere, care are experienta in cloud identity management si care iti poate oferii solutii create special pentru tine si afacerea ta.