Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Club XS

Detalii club

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul General Gheorghe Magheru, nr. 24
Telefon
0769778644
Social links
Categorie
Cluburi
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1518

Voteaza & Distribuie

Prezentare club

Club XS Bucuresti

Coborand scarile, un pic emotionat, esti imbratisat chiar de la intrare de tapetul calduros si lumina lampadarului ce iti vegheaza fiecare pas. Incepi sa te relaxezi si pasind curios descoperi un intreg paradis de senzatii ce te cuceresc cu fiecare pas insotit de atmosfera calduroasa invaluita in impresii luxuriante, draperii vaporoase, canapelele imbietoare ce te invita sa te asezi iar lampadarele cu lumina difuza te fac sa te simti ca acasa, dar rezisti tentatiei si iti continui povestea uimit fiind de urmatorul capitol care te transpune intr-o lume glamour.

Coloanele si statuile aurite te uimesc, candelabrele parca din pietre pretioase te atrag, canapelele te ademenesc intr-un decor glamour, sofisticat si pasind incontinuare asteptand sa fii din nou uimit ajungi in separeul vip unde cu zambetul pe buze te asezi si savurezi fiecare senzatie in parte. Clubul XS este primul club din Bucuresti unde doua stiluri total diferite se impletesc perfect intr-o poveste de neuitat, sistemul de ventilatie si climatizare este remarcabil, sonorizarea este demna de luat in seama, ambientul si amplasamentul il recomanda perfect pentru PETRECERI de FIRMA, capacitatea fiind de 250- 300 de persoane, petreceri de burlacite, petreceri de burlaci si aniversari.

Filtre club

Muzica: Alte genuri
Tip club: Indoor
Capacitate: intre 100 si 300 persoane
Facilitati: Ring de dans, Scena, Separeu

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro