Bucuresti

Anunt Platina Cursuri de gemologie

Prin aceasta meserie nobila si unica ne dorim sa promovam formarea de viitori specialisti in cadrul cursurilor nostre de initiere in gemologie acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale, gemologia fiind stiinta si arta studierii diamantelor.

Clubul de conversatie in limba engleza

Inscrie-ti acum copilul in clubul de conversatie in limba engleza | English Club for Romanian Kids

Detalii curs

Telefon
0728865354
Pret
540 LEI
Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Hotel Crystal Palace
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
1486

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

CLEVER Children Sectorul 1 anunta inceperea inscrierilor pentru cursul “English Club for Romanian Kids”.

Cursul se adreseaza copiilor cu varste intre 6 – 13 ani care stiu sa citeasca suficient de bine in limba engleza, stiu sa scrie si inteleg ce se discuta in jurul lor in limba engleza, dar le este teama sa intre in discutii cu toate ca si-ar dori. Programul este adresat de asemenea copiilor care doresc sa exerseze si sa isi imbunatateasca vorbirea in limba engleza.

  • Perioada curs: 29 Martie – 10 Mai (Sambata)
  • Orar: 18.30 - 20.20 Grupa KIDS & TEENS
  • Durata program: 4 cursuri de cate 1 h si 50 min
  • Locuri: 12 copii/ grupa

DE CE ACEST CLUB?Opriti-va un minut si ganditi-va daca ati observat urmatorul comportament la copilul dumneavoastra! Daca ii dati un text in limba engleza sa-l citeasca, se descurca… de multe ori foarte bine! Daca il rugati sa scrie dupa dictare in limba engleza, va scrie!

Daca il veti ruga in schimb sa poarte o conversatie in limba engleza cu un turist sau cu personalul restaurantului unde serviti masa cand va aflati in vacanta pe care o petreceti in alta tara, va va spune ca ii este rusine sau ca are o pierdere brusca de memorie: “Daca ma intreaba ceva si nu stiu sa-i raspund?”, “Nu inteleg ce vorbeste, are un accent ciudat!”, “Am uitat cum se zice la… “, “Stiu ce vreau sa spun, dar nu-mi gasesc cuvintele. Daca gresesc?”.

Clubul “English Club for Romanian Kids”
isi propune sa inlature teama copiilor de a conversa in limba engleza si sa le formeze placerea de a vorbi engleza fara a le fi teama de faptul ca vor gresi cand se exprima.

DESPRE CLUB


Programul este structurat pe parcursul a 6 intalniri care vor avea teme diferite de discutii, selectate dintre situatiile reale cu care copiii s-au intalnit deja sau urmeaza sa se intalneasca in viitorul apropiat.

Temele de discutii sunt cunoscute si accesibile tuturor copiilor
, fiind alese astfel incat participantii sa se concentreze asupra conversatiei propriu-zise in limba engleza, fara sa intampine dificultati din punctul de vedere al cunoasterii subiectului de discutii.

Mai multe informatii despre continutul cursului, locatia salilor de training si dotari, tarife si oferte pentru mini grupuri, precum si rezervari si inscrieri puteti afla accesand site-ul www.cursuricopii.ro/bucuresti-sector-1.html. De asemenea, Elena Ghioca, Coordonator Programe CLEVER children® Sectorul 1, va raspunde solicitarilor la numarul de telefon 0728.865.354 si la adresa de e-mail Sector1@cleverchildren.ro. Va invitam si pe https://www.facebook.com/CleverChildrenSectorul1 si pe grupul nostru LinkedIn, CLEVER Children Sectorul1

Va asteptam alaturi de noi!
Echipa CLEVER children® Sectorul 1

CONTACT
CLEVER children® Sectorul 1
Tel.: 0728.865.354
E-mail: Sector1@cleverchildren.ro
Web: www.CursuriCopii.ro

Orar curs

Sambata: 18:30 - 20:20

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/