Bucuresti

Clubul Sportiv Regatul Cailor

Clubul Sportiv Regatul Cailor

Detalii club sportiv

Adresa
Copaceni
Telefon
0735001122
Web
http://www.regatulcailor.ro
Categorie
Cluburi sportive
Modificat
acum 7 luni si 2 zile
Vizualizari
1237

Voteaza & Distribuie

Prezentare club sportiv

Clubul Sportiv Regatul Cailor sat Varlaam, comuna Adunatii Copaceni

Cu o investitie de peste 1 milion de euro Regatul Cailor este cel mai prestigios club de echitatie din Romania. Manejurile, grajdul, padocurile, caii, poneii, taverna, profesionalismul angajatilor, totul este perfect. E construit atat de perfect incat vei simti ca este o oaza de calm care ofera o atmosfera relaxanta si odihnitoare, departe de vacarmul orasului si viata agitata de zi cu zi.

Cei mai buni sportivi si cei mai buni cai din Romania fac parte din Regatul Cailor. Acestia au castigat numeroase concursuri nationale dar si internationale la sarituri peste obstacole. Clubul de echitatie, aflat in sudul capitalei, se intinde pe o suprafata de 6,5 ha si cuprinde un grajd ce adaposteste un efectiv de 34 cai de rasa, manej acoperit cu suprafata de 1.250 mp, manej in aer liber cu suprafata de 2.700 mp, manej de concurs cu suprafata de 6.300 mp, loc de joaca pentru copii, o taverna cu capacitate de 100 locuri la mese si hambare pentru nutreturi. Personalul clubului de echitatie Regatul Cailor este specializat, atent selectat, iar lectiile sunt supravegheate de instructori si antrenori de echitatie atestati.

Ne dorim sa incurajam si sa promovam echitatia in randul tinerilor, oferind cele mai eficiente lectii de echitatie disponibile pentru toate nivelurile si pentru oricine doreste sa invete si sa asimileze principiile si practicile necesare pentru a stapani arta echitatiei. In plus, echipa are ca scop dezvoltarea calificarilor si certificarilor in echitatie la toate nivelurile de concurenţa, precum si promovarea unui mediu activ de activitati ecvestre in zona.