Bucuresti

Companii de iGaming care intră în lumea Metaverse în anul 2022

Companii de iGaming care intră în lumea Metaverse în anul 2022

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 an si 3 saptamani
Vizualizari
306

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Începând cu anul 2020, Metaverse este una dintre cele mai solicitate industrii din lume. Marii jucători ai industriei tehnologiilor informaționale au intrat deja în această ramură, construind și creând planuri pentru dezvoltarea ei. Unele dintre aceste companii sunt companiile de iGaming, acele companii ce dezvoltă și creează jocuri pentru un casino online. Îninte de a vă prezenta cea mai mare companie de iGaming care plănuiește intrarea în lumea Metaverse în 2022, trebuie să știi câte ceva despre însăși Metaverse.

Ce este Metaverse?

Metaverse este o realitate virtuală în care utilizatorii pot interacționa cu mediul de calcul împreună cu alți utilizatori. Aceasta este o definiție de dicționar foarte generală care oferă o idee generală a acestei lumi digitale complexe. Să aruncăm o privire profundă asupra modului în care ar trebui să înțelegem de fapt acest concept complex (și discutat pe scară largă).

În esență, metaversul ar trebui înțeles ca un univers digital în care utilizatorii pot trăi și interacționa cu alți utilizatori și obiecte care nu se află în același spațiu fizic. Metaverse combină tehnologii de bază, cum ar fi internetul, realitatea virtuală (VR), realitatea augmentată (AR), activele digitale și multe altele. Toate acestea sunt necesare pentru a crea o lume redată 3D în timp real, sau cu alte cuvinte, o simulare în care multe elemente ale lumii reale, cum ar fi o persoană, obiecte, plăți și realizări, pot fi recreate. Metaversul este de asemenea un ecosistem ce trebuie să aibă o economie total liberă și independentă, fără legături cu economia externă.

Cea mai mare companie de iGaming în Metaverse

Entain a avut un mare succes în industria jocurilor de noroc. Dețin companii precum Ladbrokes, Coral și Bwin, dar caută mereu noi modalități de a câștiga bani. O zonă nouă în care doresc să se extindă este metaversul. Ei au anunțat planuri de a crea experiențe captivante atât cu realitatea virtuală (VR) cât și cu realitatea augmentată (AR). Acest lucru va fi valabil nu doar pentru industria pariurilor sportive, ci și pentru industria jocurilor de noroc. Gigantul pariurilor plănuiește să investească 133 de milioane de dolari într-un centru care va avea sarcina de a construi experiențe captivante pentru clienții lor. Toate acestea au scopul de a transforma Entain într-un pionier al metaversului.

Ennovate va fi un „centru de inovare global”, iar inovația este cuvântul cheie acolo. Industria pariurilor sportive și a jocurilor de noroc este una atât de competitivă. Cei care nu vin cu idei inovatoare vor rămâne în urmă. Investiția de 133 de milioane de dolari va fi folosită pentru a susține start-up-urile și pentru a dezvolta aplicații pentru NFT (jetoane nefungibile), VR și AR. O adevărată triplă amenințare care ar trebui să producă profituri mari pentru compania de pariuri.

Primul laborator Ennovate va fi la Charterhouse Square, Farringdon din Londra. Acesta urmează să se deschidă în primăvara acestui an și să găzduiască membri ai echipei de tehnologie de inovare Entain. De asemenea, compania a anunțat că Verizon, BT și Theta Labs vor colabora cu ei în acest proiect. Laboratorul va avea tehnologie de ultimă oră, care va fi folosită pentru a crea un mediu unic pentru lucrările care urmează. Vor exista noi produse de divertisment dezvoltate pentru metavers, permițând jucătorului să interacționeze într-un mediu generat de computer.

Aceasta va include o zonă de experiență în care pot fi încercate noi experiențe captivante în jocuri, divertisment interactiv și sportiv. Toate acestea vor ajuta Entain să-și atingă obiectivul, aducând la viață cele mai interesante experiențe în sport imersiv, jocuri și divertisment interactiv. Cu ajutorul partenerilor lor, Entain consideră că acest lucru poate fi realizat cu o viteză mai mare.

Industria jocurilor de noroc a făcut progrese masive în ultimele decenii. Apariția internetului a dus la crearea de case de pariuri sportive și cazinouri online. Apoi au venit progresele uriașe în tehnologia telefonului. Acest lucru a făcut ca jucătorii să se poată bucura de experiențe de joc pe telefoanele lor mobile oriunde și oricând doresc.

Acum metaversul este următorul pas înainte. Lumile virtuale oferă jucătorilor atât de multe oportunități. Ei pot deține, construi și câștiga bani din experiențele de joc pe care le au. Purtarea acestor căști te poate face să arăți un pic prost, dar este un moment grozav când sunt purtate. Atât tehnologia VR, cât și tehnologia AR le oferă jucătorilor o modalitate de a se cufunda complet în jocurile pe care le joacă. Ei pot intra în lumi virtuale și pot folosi avatare pentru a le explora. Aceasta continuă succesul pe care compania l-a avut. În ultimii ani, Entain s-a extins în industria jocurilor de noroc din SUA. Acest lucru a fost complet schimbat de la hotărârea revoluționară a unui judecător de la Curtea Supremă a SUA în urmă cu trei ani.

Sursa foto: dailysabah.com