Bucuresti

Concert Ad Hoc

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
708

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Concert Ad Hoc : Blestemul piratilor, o petrecere cu lupi de mare, povesti ingrozitoare, muzica, dans si o butelca de rom

De secole calatoresc prin lume. Au trecut prin nenumarate avataruri. Putina lume stie ca cei sase Ad Hoc au fost pirati. Intr-o noapte cu furtuna, au naufragiat pe un vas blestemat. De atunci, blestemul ii urmareste. Ad Hoc incearca sa rupa vraja prin muzica, dans si povesti. Ajuta-i sa scape de blestem! Vino sa asculti povestile de groaza ale lupilor de mare, la o butelca de rom.

Turneul de iarna incepe pentru trupa transilvaneana Ad Hoc cu un nou concept de spectacol. Sergiu „Corbu" Boldor, Adrian „Soimu" Bologa, Dan „Ursu" Olar, Lucian Simon, Igor Antoniuc si Ciprian Musat, pornesc prin tara pentru a spune povesti pirateresti.

Primea oprire e Bucuresti. Vineri, 30 noiembrie, trupa face un popas in Centrul Vechi al Bucurestiului, adica in club Vertigo (strada Blanari, nr. 21, etaj). Trupa de inspiratie medievala a adunat cele mai frumoase melodii de pe toate teritoriile lumii si le interpreteaza in stil propriu, intr-o maniera plina de energie.

Dupa multe pareri Ad Hoc suna rock, dar pe scena se afla instrumente acustice: viori, tapan, contrabas, chitara acustica, percutie. Ad Hoc aduce un alt mod de a privi muzica medievala, care este adusa in actualitate si pusa in valoare.

Concertul incepe dupa ora 21. Pretul biletelor este de 15 lei. Acestea sunt disponibile prin Reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.)