Bucuresti

Concert Boem Club

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 an si 1 saptamana
Vizualizari
595

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 18 iunie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Scoala de Vara Boem Club 2016 se deschide printr-un spectacol concert de exceptie

Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, organizeaza Sambata, 18 Iunie 2016, la sala de spectacole a Centrului National de Arta „Tinerimea Romana”, cel de-al 14 –lea spectacol concert marca Boem Club, intitulat „Pe ritmuri boeme”.

150 de interpreti de toate varstele de la clasele de pian, chitara, violoncel, vioara, saxofon, tobe si canto vor incanta publicul cu ritmuri moderne sau clasice. Concertul „Pe ritmuri boeme” va incheia un an scolar de succes la Scoala de Muzica Boem Club, un an plin de reusite si premii pentru cursantii nostri de la pian, canto si chitara, care au castigat peste 80 de premiiin 2016 la concursurile la care ne-au reprezentat.

Totodata, concertul marcheaza si inceputul Scolii de Vara Boem Club, care se va derula inperioada 20 iunie -11 septembrie 2016. In cadrul Scolii de Vara copiii si adultii pot participa la lectii de pian, canto, vioara, chitara, tobe, saxofon, clarinet si violoncel, in proiecte muzicale de 1 saptamana, 2 saptamani, 1 luna sau pe intreaga perioada a scolii de vara.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: concerte