Bucuresti

Concert Camerata Regala

Concert Camerata Regală

Detalii spectacol

Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 saptamani si 3 zile
Vizualizari
163

Reprezentari

DataOraLocatie
Ieri 18 august 202219:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Festivalul Internațional de muzică clasică “Vara Magică” continuă în această vară seria evenimentelor culturale deja cunoscute și apreciate pe plan național și internațional. Ediția a XI-a cuprinde 9 concerte, câte unul în fiecare săptămână, care vor avea loc în perioada 6 iulie – 31 august la Sala Mare a Ateneului Român. Programul complet al Festivalului Vară Magică - ediția a XI-a este disponibil pe site-ul varamagica.ro

În această vară, Camerata Regală va urca pe scena Ateneului Român sub bagheta magică a lui Cristian Oroșanu, alături de Rebekka Hartmann – vioară și Andrei Licareț – pian.

Camerata Regala
Dirijor: Cristian Oroșanu
Soliști:
Rebekka Hartmann – vioară
Andrei Licareț – pian

Program:Jean Sibelius - Impromptu pentru orchestra de coarde în mi minor
Felix Mendelssohn-Bartholdy - Concert pentru vioară, pian și orchestră în re minor MWV 04
Piotr Ilich Ceaikovski - Serenada pentru orchestră de coarde în Do Major op. 48
Camerata Regală își desfășoara activitatea începând cu anul 2009, sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu. Drept urmare, ansamblul Camerata Regală a fost și este alături de Casa Regală a Romaniei la ceremonii importante precum Jubileul de 90 de ai Regelui Mihai, Ceremonia acordării Decorației Regale “Nihil Sine Deo” sau Investirea cu Titlul de Alteța Regală a Principelui Nicolae al României.

Bilete sunt disponibile online pe bilete.ro și myticket.ro sau la casa de bilete a Festivalului deschisă la Ateneul Român, strada Benjamin Franklin 1-3, de luni până vineri, între 14:00-19:00.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta