Bucuresti

Concert Clasic George Valentin Dragomir

Concert Clasic cu intrare libera - George Valentin Dragomir

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 3 luni si 6 zile
Vizualizari
656

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 3 aprilie 201418:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

CONCERT CLASIC cu intrare libera!

George Valentin Dragomir, artist liric, absolvent al sectiei de canto in 2007 la Liceul de Muzica „Dinu Lipatti” si admis in acelasi an la Facultatea de Muzica din Brasov, revine pe scena recitalurilor Fundatiei „Remember Enescu” dupa aproape 2 ani de repaus care a aparut in urma unor grave probleme de sanatate ( probleme cardiace si 3 accidente vasculare cerebrale). Alaturi de aceasta fundatia a colaborat permanent in perioada stagiunilor 2006-2010, avand o foarte buna relatie cu presedinta Mihaela Tomescu, profesor de vioara si mama a celebrului artist Alexandru Tomescu.

Joi 3 aprilie 2014 tanarul tenor reincepe aceasta stransa colaborare si va participa la Scoala de Muzica nr. 3, Strada Ştirbei Vodă, Nr.101, Sector 1, Bucureşti , incepand cu orele 18, intrarea fiind libera.

Tenorul va fi acompaniat de aceasta data de Andrei Stefan Racu, fiul celebrului dirijor Nicolae Racu, dupa ce pianistul sau initial Mischa Simeonov a plecat definitiv in Germania in luna martie a acestui an, pianist alaturi de care a sustinut mai multe concerte, inclusiv un turneu in Germania in anii 2010, respectiv 2011.

In concert vor mai fi prezenti tineri artisti, instrumentisti ai liceelor de muzica din Bucuresti, dar si studenti de la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti. In program veti putea asculta arii si lieduri semnate de mari muzicieni ai lumii - Puccini, Bellini, Dima etc

Filtre spectacol

Tip spectacol: Concert