Bucuresti

Concert Orchestra Națională de Tineret a Franței

Orchestra Națională de Tineret a Franței

Detalii spectacol

Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 saptamani si 3 zile
Vizualizari
86

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 31 august 202219:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Festivalul Internațional de muzică clasică “Vara Magică” continuă în această vară seria evenimentelor culturale deja cunoscute și apreciate pe plan național și internațional. Ediția a XI-a cuprinde 9 concerte, câte unul în fiecare săptămână, care vor avea loc în perioada 6 iulie – 31 august la Sala Mare a Ateneului Român. Programul complet al Festivalului Vară Magică - ediția a XI-a este disponibil pe site-ul varamagica.ro.

Încheiem seria concertelor extraordinare și totodată această ediția a XI-a Festivalului Vară Magică, așa era de așteptat: în forță. Aducem pe scena Ateneului Român una dintre cele mai prestigioase orchestre de tineret din Europa, spre încântarea publicului!

Orchestra Națională de Tineret a Franței
Dirijor: Michael Schønwandt
Program:Claude Debussy – Preludiul la după-amiaza unui faun
Gustav Mahler – Simfonia nr. 5

Orchestra Națională de Tineret a Franței împlinește în 2022, 40 de ani de înființarea sa, de către Ministerul Culturii din Franța. Cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, artiștii acced în ansamblu în urma unui un concurs de maximă exigență, care pornește de la nivel regional, și sunt pregătiți pentru cariera artistică sub îndrumarea unor dirijori și soliști de renume internațional. Prezenți în mai multe rânduri la evenimente culturale din România, de această dată, tinerii francezi vor încheia Festivalul Internațional Vară Magică 2022. Sub bagheta lui Alexandre Bloch, aceștia vor interpreta două piese celebre semnate de Debussy și, respectiv, Mahler.

Bilete sunt disponibile online pe bilete.ro și myticket.ro sau la casa de bilete a Festivalului deschisă la Ateneul Român, strada Benjamin Franklin 1-3, de luni până vineri, între 14:00-19:00.

Filtre spectacol

Perioada: Luna curenta
Tip spectacol: Concert