Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Concert Romanian Sinfonietta

Concert Romanian Sinfonietta

Detalii spectacol

Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
397

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 24 august 202219:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Festivalul Internațional de muzică clasică “Vara Magică” continuă în această vară seria evenimentelor culturale deja cunoscute și apreciate pe plan național și internațional. Ediția a XI-a cuprinde 9 concerte, câte unul în fiecare săptămână, care vor avea loc în perioada 6 iulie – 31 august la Sala Mare a Ateneului Român. Programul complet al Festivalului Vară Magică - ediția a XI-a este disponibil pe site-ul varamagica.ro.

Pe 24 august avem bucuria de a întâlni și asculta la Ateneul Român orchestra Romanian Sinfonietta!

Romanian Sinfonietta Orchestra
Dirijor și solist: Alexander Sitkovestki
Program:W. A. Mozart – Divertimento nr. 11 în Re major, KV 251
P.I. Ceaikovski – Souvenir d’un lieu cher, trei piese pentru vioară și orchestră
Meditatie, Scherzo și Melodie
L. Beethoven – Simfonia nr. 1 în Do major, op. 21

Orchestra Romanian Sinfonietta a debutat în anul 2010 în cadrul Festivalului Internaţional „Enescu şi muzica lumii” de la Sinaia. Orchestra este pregătită de maestrul Horia Andreescu şi a fost înfiinţată, alături de Orchestra Junior și Orchestra Română de Tineret, la iniţiativa violoncelistului și profesorului Marin Cazacu. Abordarea unor capodopere din repertoriul clasic și romantic a pornit din necesitatea apropierii tinerilor muzicieni români de marea muzică simfonică şi de la ideea de a-i uni în cea mai impresionantă muncă de creaţie şi responsabilitate individuală şi colectivă.

Orchestra este alcătuită din tineri muzicieni cu vârste cuprinse între 16 si 20 ani, selectați la nivel național, și a fost invitată să concerteze la Sinaia, Bușteni, Câmpina, Brașov, Sibiu și București.

Primele performanțe nu au întârziat să apară. Astfel, după pregătirile de la Sinaia din luna august, Orchestra Romanian Sinfonietta a concertat la Ateneul Roman, in cadrul Festivalului “Magic Summer“ în 2012 si 2013. În anul 2012 și 2014 orchestra a avut onoarea de a concerta alături de marea pianistă Elisabeth Leonskaja.

Bilete sunt disponibile online pe bilete.ro și myticket.ro sau la casa de bilete a Festivalului deschisă la Ateneul Român, strada Benjamin Franklin 1-3, de luni până vineri, între 14:00-19:00.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Concert

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro