Bucuresti

Concert Directia 5 in 12 februarie de la ora 19:00

Concert Directia 5 si surprize pentru indragostiti la Plaza Romania

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 7 ani si 1 luna
Vizualizari
756

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Concert Directia 5, „LockYour Love Corner” - un spatiu in care cuplurile pot lega renumitele „lacate ale iubirii”, ca un simbol al dragostei lor, si o expozitie cu tablouri emblematice, care surprind dragostea in decursul istoriei, sunt cateva dintre surprizele care ii asteapta pe vizitatorii Plaza Romania cu ocazia Valentine’s Day.

Una dintre cele mai romantice perioade ale anului incepe vineri, 12 februarie, cu un concert dedicat tuturor indragostitilor, sustinut de trupa Directia 5. De la ora 19:00, membrii trupei vor urca pe scena special amenajata in zona Rotonda din mall si vor interpreta piese cunoscute din repertoriul lor, dar şi melodii de pe cel mai recent album, „Te iubesc”.

Sarbatoarea iubirii continua cu alte doua zile de poveste. Astfel, in seara de 13 februarie, intre orele 18:00 si 20:00, spectacol elegant, de muzica live şi dans, sustinut de Mariano Castro & Passione Quartet. Seara se va incheia cu un moment dedicat tangoului, „We love Milonga by TangoTangent”. Duminica, 14 februarie, de la ora 19:00, vine randul trupei Story sa delecteze vizitatorii cu povesti muzicale romaneşti şi internaţionale.

Pe 13 şi 14 februarie, vizitatorii sunt asteptati sa-si declare iubirea intr-un spatiu special amenajat in interiorul centrului comercial, „Lock Your Love Corner”. Aici se pot fotografia alaturi de persoana iubita, in timp ce leaga unul dintre cele peste 700 de lacate ale iubirii, pregatite pentru ei, ca simbol al unei relatii ce nu trebuie desfacuta.

Tot in weekend-ul iubirii, 13 – 14 februarie, cei care trec pragul centrului comercial vor descoperi un omagiu aparte adus dragostei, prin expozitia „Muzeul Iubirii". Expozitia cuprinde o serie de tablouri cu cele mai renumite cupluri de indragostiti din istorie si literatura.

Evenimente realizate cu sprijinul Primariei Sectorului 6 si al Centrului Cultural European Sector 6.