Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Concursul National de Pian Musica Mundi

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
1457

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 11 mai 2019 - Duminica 12 mai 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare

CONCURS NATIONAL DE PIAN MUSICA MUNDI
11-12 Mai, Casa Pianelor Boem & Bol, Bucuresti

Scoala de Muzica Boem Club organizeaza in perioada 11-12 Mai Editia a V-a a Concursului National de Pian Musica Mundi.Concursul va avea loc la Casa Pianelor Boem & Bol, Sediul Dorobanti, Intrarea Bitolia, nr.65, Sector 1, Bucuresti.

Marele Premiu al Concursului este o Pianina Acustica Marca Perzina, in valoare de 4500 de euro. Premiul este oferit de Casa Pianelor Boem & Bol, cel Mai Mare Magazin de Piane Acustice din Romania. Inscrierile se pot face pana la data de 9 Mai.
Concursul se adreseaza elevilor si profesorilor din sistemul preuniversitar (invatamant prescolar, primar, gimnazial si liceal), Sectiuni: pian amatori, pian complementar, pian principal, pian 4 maini, Niveluri: incepator, avansat (pe clase si ani de studiu). Juriul concursului va fi format din solisti pianisti si profesori de pian.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro