Bucuresti

Coneco

Coneco

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Locotenent Aviatior Vasile Fuica, nr. 64
Telefon
0212244087
Fax
0212244349
Web
https://coneco.ro
Categorie
Protectia Muncii / P.S.I.
Modificat
acum 8 luni si 5 zile
Vizualizari
599

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Coneco Bucuresti

Protectia la foc a structurilor din otel se realizeaza cu ajutorul produsului TECWOOL F. Acesta este un mortar rezistent la foc pe baza de lina mineral, adaos de ciment bentonita si alti aditivi in diferite proportii, incorporati la fabricatie. Se aplica cu ajutorul unei masini pneumatice speciale, torcretindu se directpe suportul ce trebuie protejat.

Cu ajutorul tabelului de masivitati din Agrementul Tehnic, se pot determina rapid grosimile de mortar necesar pentru protectia la foc a structurilor din otel cu timpi de rezistenta cuprinsi intre 30 min si 4 ore.

Grosimea minima de aplicare este de 10 mm , .......

Poate fi aplicat pe orice fel de profil din otel, neffind obligatorie grunduirea in prealabil

Rapiditatea de aplicare, usurinta de curatare a zonelor adiacente zonelor unde se aplica cit si greutatea sa foarte mica, fac ca acest produs sa fie foarte eficient din punct de vede ECONOMIC, fiind considerat cea mai buan solutie de protectie in cazul cladirilor de birouri inalte

Produsul TECWOOL nu este coroziv, nu este toxic si nu contine azbest. Densitatea este de 250 Kg /mc si poate proteja elemente cu factorului de masivitate de pina la 500 m.

Randamentul de aplicare poate fi intre 3,2 kg – 18 Kg / min functie de reglarea masinii de torcretat propriu zise. Produsul, in stare normala, are un aspect rugos uniform de culoarea alb – murdar dar se poate netezi cu un trafalet de plastic si ulterior vopsi. Astfel se pot obtine diverse finisaje sau un anumit desgn conform cerintelor clientului.