Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Conferinta: Ia-ți sănătatea în propriile mâini!

Conferinta: Ia-ți sănătatea în propriile mâini!

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
491

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 26 iunie 2024 - Joi 27 iunie 2024

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Dacă îți dorești să afli mai multe despre corpul tău, despre cum să-l asculți și să ai grijă de el, te aștept la conferința „Ia-ți sănătatea în propriile mâini!”, urmata a doua zi de un workshop care va avea loc la BUCUREȘTI. Intenția mea este de a te susține să-ți îmbunătățești calitatea vieții, să-ți găsești echilibrul și să elimini cât mai multe obstacole din calea sănătății tale.
Conferința va avea loc MIERCURI, 26 iunie, începând cu ora 17:00 și va dura aproximativ 3 ore, timp în care voi prezenta sfaturi generale pentru o viață sănătoasă, pornind de la nutriție, sănătatea inimii și a minții, până la recomandări legate de dezvoltarea personală și sport. Abordarea mea este una integrativă, holistică, punând accent și pe cauzele emoționale ale afecțiunilor, iar la finalul conferinței vom avea și o secțiune de întrebări și răspunsuri.
Dată conferință: 26 iunie, în intervalul 17:00- 20:00
Locație: Sala Dalles, Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 18, sector 1, București
Conferință: 159 lei
Workshopul de JOI, 27 iunie se va desfășura în intervalul 11:00 -14:00 și va fi un eveniment în care vom aprofunda împreună, într-un cadru mai restrâns, subiectele conferinței și voi face recomandări individuale. Astfel, vei avea ocazia să adresezi întrebări mai specifice și să primești răspunsuri personalizate!
Dată workshop: 27 iunie, în intervalul 11:00-14:00
Locație: Sala Dalles, Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 18, sector 1, București
Pret Workshop: 555 lei
Pentru înscriere și achiziționarea biletelor, te invitam sa accesezi siteul: https://doctorcezar.ro/evenimente/

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro