Bucuresti

Conferința "Modelăm viitorul. Fii un Mentor în Rotary!"

Conferința "Modelăm viitorul. Fii un Mentor în Rotary!"

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
950

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Într-un mediu select, din cadrul Hotelului Internațional, în Sala Opera, membrii cluburilor Rotary din Districtul 2241 România și Republica Moldova au deosebita plăcere de a vă invita, în data de 19 martie 2016, începând cu orele 9:30, la Conferința de lansare a Proiectului „Modelăm viitorul. Fii un Mentor în Rotary!”

Acest proiect vizează crearea unei comunități de mentori rotarieni care să îndrume tinerii în dezvoltarea competențelor de leadership, project management, lucrul în echipă, îndrumare în carieră, dar și formarea de tineri mentori care să reprezinte modele de urmat pentru adolescenți.

De asemenea, organizatorii acestui eveniment au creat un site al proiectului pentru promovarea mentorilor (Rotary si Rotaract) a cluburilor din care aceștia fac parte, precum și promovarea evenimentelor și programelor de mentorat pe care urmează să le realizeze.

Organizatorii își propun să realizeze si un „Ghid al Mentorului Rotarian”, să formeze o comunitate de mentori în rețelele sociale FB si Linkedin, să realizeze un blog „Povesti de succes”, să organizeze workshop-uri live si on line, webminarii pentru dezvoltarea competenței de mentor și leadership, să organizeze o conferință anuală de mentorat, a declarat Gabriela Puskas – District Leadership Trainer.

La conferința de lansare a proiectului vor participa în calitate de invitați speciali PDG - Martha Maria Mocanu și PDG - Radu Popescu.

Tot în cadrul acestui proiect organizatorii au semnat un acord de parteneriat cu EMCC – European Mentoring & Coaching Council – organizație non-guvernamentală internațională. Parteneriatul își propune susținerea și promovarea reciprocă pentru realizarea obiectivelor proprii.

De asemenea, prin intermediul acestui proiect, organizatorii își propun să formeze tinerele generații de leaderi, să selecteze tineri în rândurile membrilor cluburilor Rotary, să formeze mentori, dezvoltând competențele acestora de mentoring, leadership și coaching, să promovezee atât membrii care vor face parte din acest proiect, cât și cluburile din care aceștia fac parte.

ROTARY International District 2241 România și Republica Moldova face parte dintr-o organizaţie internațională care reunește oameni de afaceri și reprezentanţi ai diferitelor profesii liberale care, derulând activităţi umanitare, promovează cele mai înalte standarde etice în toate domeniile de activitate şi stabileşte relaţii de bună înţelegere. Reunind persoane cu o bună reputaţie în domeniul lor de activitate, lideri ai comunităților locale, Rotary promovează integritatea şi idealul de a servi binele public în profesie şi în societate, activând pe bază de voluntariat.