Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Constelatii familiale

Detalii workshop

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 9 ani si 9 luni
Vizualizari
699

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 23 mai 201519:00-22:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

Constelații familiale
Ce ?
NE AMESTECĂM CU STRĂBUNII ÎN PROPRIUL NOSTRU DESTIN
Workshop Constelații familiale - abordarea lui Bert Hellinger
Tânărul a întrebat:
"Ce trebuie să fac, ca să pot încă face din mine, ceea ce tu ai fost?"
și atunci batrânul răspunse:
" Doar să fii! "
Bert Hellinger, creatorul metodei Constelațiilor familiale, a parcurs un drum îndelungat care evidențiază frumusețea acestei munci. Ceea ce se întâmplă în Constelații este absolut impresionant. Cu această metodă trebuie să rămâi deschis către nou și neobișnuit, însă cu o notă cât se poate de normală.
Imaginea care apare în constelațiile familiale are mai multe fețe. Dacă încerci să pui o etichetă, atunci ea nu va mai fi eficientă. O constelație nu seamănă niciodată cu alta.
Este foarte probabil adevărat, că la fel ca și în cazul legilor naturii, și în familie anumite tipare particulare se vor repeta. Pentru a putea rupe tiparele este necesar un pas făcut la un nivel mai înalt, de unde individul poate să se confrunte în mod curajos și să îmbrățișeze ceva nou.
Bert Hellinger pune bazele metodei pe ordinile iubirii, el demonstrează că iubirea, când este oarbă, poate duce la boală, dar când devine conștientă, poate conduce și la găsirea unei soluții.
Constelațiile familiale încep odată cu organizarea grupului. Participanții se gândesc la problemele lor, care din când în când se intensifică sau se diminuează, chiar dispar, la fel ca și durerea la dentist.
Workshop-ul are un caracter interactiv, focusat în mod particular la facilitarea familiarizării fiecărui participant cu metoda Constelațiilor Familiale.
Workshopul se adresează atât celor care simt că sunt acaparaţi adesea de suferintă (este important să ştim că sufletul nostru ştie şi altă cale), atât celor care sunt dispuși să lucreze cu problemele familiale dificile şi dureroase, cât și celor care intenționează să se dedice parcurgerii unei căi de dezvoltare personală de mare putere.


Cu cine?

Dr. László Kajcsa Helga, îmi doresc ca prin munca mea să se facă simţită nesfârşita iubire de viaţă când lucrez, simţul umorului şi seninătatea părinților, familiei, maeştrilor și prietenilor mei.
Din inițiativa de a ajuta oamenii care doresc să fie ajutați, am studiat medicina (devenind medic specialist medicină de familie), urmată de diferite școli psihoterapeutice (relaxare și simbolterapie, psihodrama, terapie de familie și de cuplu –psihoterapeut autonom copsi), metode care funcționează la nivelul profund al sufletului, cum ar fi și Constelațiile familiale (calificare obţinută la Institutul Hellinger Budapesta).
Înțelepciunea astfel acumulată mă învață să trăiesc şi să-mi accept soarta, alegând să fac zilnic ceva ce îmi place.
Doresc ca workshopul facilitat de mine să fie de neuitat, unde lumea să vină cu drag şi cu multă încredere, unde să reuşească să-şi ofere timp pentru „sine”.

Cu ce?
În ținută lejeră, comodă.

Când?
Duminică@incubator107, 10 Mai de la 16:00 la 19:00
Vineri@incubator107, 22 Mai de la 19:00 la 22:00
Sâmbată@incubator107, 23 Mai de la 19:00 la 22:00

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro