Bucuresti

Constructii mansarde in Bucuresti

CONSTRUCTII MANSARDE

Detalii anunt

Telefon
0213772202
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Apartine de
Terra & Constructii Development
Vizualizari
871

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Constructii mansarde in Bucuresti

Te simti ingradit in propria locuinta si ai gasit deja solutia de a iesi din acest impas? Extinderea pe verticala este o solutie practica, iar T&C Development iti sta la dispozitie si iti ofera consultanta in vederea gasirii celei mai bune solutii tehnice si financiare.

T&C Development executa lucrari de refacere a acoperisurilor si mansardari case de locuit, case de vacanta blocuri, garaje etc., sub atenta supraveghere a inginerilor nostri cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, cu materiale achizitionate de la cei buni furnizori de pe piata, garantand astfel cel mai bun raport calitate / pret.

Dispunem de utilaje tehnologice de ultima generatie si va asiguram ca pe parcursul lucrarilor de mansardare nu vom tulbura existenta linistita de zi cu zi.

T&C Development va poate facilita la cerere intocmirea proiectului de arhitectura, structura si instalatii fazele D.T.A.C. si P.Th, obtinerea certificatului de urbanism, a avizelor necesare precum si obtinerea autorizatiei de construire, dispunand de un departament specialiazat in acest sens.

Alaturi de noi veti beneficia de profesionalism, respectatarea termenului de executie si flexibilitate, oferind garantie in exploatare pentru lucrarile executate, conform Legii 51/1990.

Filtre anunt

Tip anunt: Servicii