Bucuresti

Constructii rezidentiale in Bucuresti

CONSTRUCTII REZIDENTIALE

Detalii anunt

Telefon
0213772202
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Apartine de
Terra & Constructii Development
Vizualizari
1028

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Constructii rezidentiale in Bucuresti

T&C Development din Bucuresti asigura antrepriza generala in constructii si instalatii, in vederea executarii ansamblurilor rezidentiale de locuinte, la cele mai inalte standarde de calitate si la cele mai competitive preturi de pe piata, in acest sens avand implementat Sistemul de managament al calitatii ISO 9001 si Sistemul de managament de mediu ISO 14001.

In realizarea obiectivului propus, T&C Development dispune de un departament specializat in verificarea proiectului. Astfel, putem identifica inca de la inceput eventuale erori sau neconcordante de proiectare, implementand procedeele de lucru si realizand inclusiv antemasurarea proiectului; in acest mod costurile lucrarilor sunt corect determinate inca de la faza de contractare si evitati costurile ascunse, lucrand cu noi.

T&C Development are implementat standardul OHSAS 18001 – Sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale, dispunand de ingineri cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor de cladiri, indiferent de destinatia acestora, de personal calificat in executie instruit SSM si PSI, de utilaje tehnologice de ultima generatie.

Alaturi de noi veti beneficia de profesionalism, termene de executie respectate si flexibilitate, oferind garantie in exploatare pentru lucrarile executate conform Legii 51/1990.

Filtre anunt

Tip anunt: Servicii