Bucuresti

Copii vedetelor din Romania au fost cucerite de un burete de mare

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 luni si 1 zi
Vizualizari
785

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

COPIII VEDETELOR DIN ROMÂNIA AU FOST CUCERITE DE UN BURETE DE MARE

Marți, 3 februarie, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City a avut loc avanpremiera celei mai noi producții Paramount Animation și Nickelodeon Movies, care are în centrul atenției un burete de mare hazliu și zâmbăreț: SpongeBob – Aventuri pe uscat!
Cu această ocazie, mai multe persoane publice și copiii lor au făcut cunoștință cu cel mai simpatic personaj Nickelodeon, SpongeBob Pantaloni Pătrați:Irinel Columbeanu, Liviu Vârciu, Rocsana Marcu, Paula Chirilă, Andrei Aradits, Doru Todruț, Cosmin Tudoran, Sonia Argint și Carmen Negoiță.

Mai mult de atât, copiii vedetelor s-au lăsați cuceriți de farmecul celebrului personaj SpongeBob Pantaloni Pătrați.“Îmi place SpongeBob pentru că este amuzant”, a spus Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columbeanu.

Mayra, fiica cea mare a Rocsanei Marcu, are și ea o slăbiciune pentru zâmbăreț: “Cel mai mult îmi place SpongeBob pentru că e făcut din burete”, iar fiicei lui Doru Todoruț, Rebeca, îi place pentru că are ochii mari.
SpongeBob – Aventuri pe uscat! este un film de animație inspirat de celebrul serial Nickelodeon, SpongeBob Pantaloni Pătrați, creat de biologul marin Stephen Hillenburg.

În SpongeBob – Aventuri pe uscat!piratul Burger Beard (Antonio Banderas) caută cu disperare ultima pagină dintr-o carte magică: orice plan malefic scris în ea se transformă în realitate. Faptele piratului pun în pericol întreg oraşul Bikini Bottom, iar SpongeBob şi prietenii săi încep o călătorie plină de peripeţii pentru a împiedica dezastrul.