Bucuresti

Corul Madrigal - concert de Craciun la Ateneul Roman

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
2326

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Corul MADRIGAL - Concert extraordinar de Craciun Duminica, 15 Decembrie 2013, ora 16:00 si ora 20:00
Ateneul Roman, Bucuresti

La cererea publicului, Corul MADRIGAL va sustine, pe 15 decembrie la Ateneul Roman o a doua reprezentatie cu spectacolul extraordinar de Craciun. Toti care nu concep sarbatorile de iarna fara colindele MADRIGALULUI au acum sansa sa ia parte si la spectacolul programat pentru ora 16.00. Cea de a doua reprezentatie, pentru care mai sunt disponibile ultimele bilete, este programata pentru ora 20.00.

Nemuritoarele colinde din repertoriul MADRIGALULUI, ce intruchipeaza spiritul Craciunului traditional romanesc, vor rasuna pe 15 decembrie pe scena Ateneului Roman, in cadrul concertului extraordinar de Craciun, care va insemna o celebrare prin muzica a bucuriei Nasterii Domnului.

La Ateneul Roman, universul magic al sarbatorilor de iarna isi va deschide portile in acorduri de pian si soapte de poveste: binecunoscuta actrita MEDEEA MARINESCU va pune in scena un emotionant moment introductiv pentru concertul de Craciun al Corului National de Camera MADRIGAL. In acest demers artistic de o mare sensibilitate si caldura sufleteasca MEDEEA MARINESCU va avea alaturi un grup de copii ce isi descopera si cultiva talentul pentru arta interpretarii corale in cadrul proiectului CANTUS MUNDI, dezvoltat prin Asociatia Corului MADRIGAL.

Concertul se va desfasura sub bagheta dirijorului Voicu Popescu

Corul National de Camera “MADRIGAL,” simbol al maiestriei interpretative corale romanesti, a luat fiinta in 1963, iar timp de 47 de ani activitatea sa a fost sinonima cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul corului. In decursul unei jumatati de veac, cu peste 4100 de concerte sustinute pe cele mai mari scene din tara si strainatate, MADRIGALUL a adus aproape de sufletul publicului mai mult de 1000 de capodopere apartinand tuturor epocilor creatoare ale istoriei muzicii romanesti si universale.


Colindele MADRIGALULUI vor mai ajunge in aceasta iarna la Iasi (Opera Romana) pe 9 decembrie si la Brasov (sala Reduta), pe 13 decembrie. Pentru spectacolele din tara, biletele sunt disponibile la casa de bilete a salii de spectacol.

Pret/ bilet: 150 lei

Filtre articol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta