Bucuresti

Cosulete pentru pasarele, de agatat, pe ramurele

Cosulete pentru pasarele, de agatat, pe ramurele (2-3 ani)

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
739

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 16 ianuarie 201610:00, 11:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Mami, ce fac pasările iarna? Unde dorm si mănîncă ele? Oare le este frig, cu ce se învelesc? Au și ele o mămica care le îngrijește, le mîngîie și le iubește?

Pana si tu, dragă mamic sau tătic, atunci cînd privești pe fereastra la natura inghețată, te gîndești la păsărelele rămase in tărîmurile noastre pînă la primvară si care au nevoie de noi sa treacă iarna mai usor.

Cum ar fi să le pregătim impreună din jumatati de portocala, coșulețe delicioase umplute cu semințe gustoase? Apoi să le agățam in copacul de langa casă, in parc sau in curtea grădiniței? Oare cine ar putea sa ne poarte recunoștința?? :-)))

Asa cum v-am obisnuit vom incepe printr-o joaca libera, continuam cu o poveste despre viata pasarilor, invatam un nou joculet de degete, apoi curatam portocalele si ne jucam cu semincioarele. Fiecare copilaș va pleca acasă cu un cosulet plin cu semințe.

Avem două grupe, de la 10.00 şi 11.30 şi 8 locuri disponibile în fiecare dintre ele. Participarea se face doar pe baza de rezervare prealabilă la lumealuimomo@gmail.com. Atelierul costă 50 lei, iar părintele însoţitor nu plăteşte.

Important: pentru a evita niscaiva conflicte între copii, va rugăm să lăsaţi acasă sau în maşină jucăriile lor preferate. Atelierul este conceput pentru 1 părinte + 1 copil, de aceea pentru a le oferi copiilor mai mult spaţiu de mişcare, este important că numărul adulţilor să nu îl depăşească pe cel al copiilor. Cel de-al doilea părinte poate rămâne în salonul de aşteptare.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: ateliere