Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

„Crizantema de Aur”, la Bucureşti

„ Crizantema de Aur”, la Bucureşti.

Detalii stire

Categorie
Stiri administratie
Modificat
acum 8 ani si 8 luni
Vizualizari
936

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

„ Crizantema de Aur”, la Bucureşti.

Un balansoar, 12.000 de lei. O bancă, 3.890 de lei. Un coș de gunoi, 2.800 de lei, de 14 ori mai scump ca în magazin. Un copac, 2.500 de lei, de 25 de ori mai mare față de prețul pieței. O crizantemă, 310 lei, de 31 de ori mai mult față de prețul din magazin. De parcă ar fi de aur...
Unde se duc banii rezultaţi din aceste diferenţe enorme? În buzunarele firmelor de casă ale Primăriei și ale primarului Robert „Borduriță” Negoiță.

Anul 2016 aduce încă un raport al Curții de Conturi care arată ineficiența primarilor în funcție de a administra banul public: 200 de milioane de euro din banii cetățenilor au fost aruncați pe fereastră. Firmele de casă ale Primăriei au fost alimentate în ultimii ani cu comisioane astronomice, totul sub privirea conducerii Primăriei Sectorului 3 și a Consiliului Local Sector 3.

Bucureștiul pare o grădină de lux. Vedem că, în cele mai scumpe orașe ale lumii, costul unui coș de gunoi pentru spațiul public este de aproximativ 50 de dolari. În sectorul lui „Borduriță”, un coș de gunoi ajunge la 2.800 de lei, de 14 ori mai mult ca prețul real al pieței.

„Bunul-simț nu există la acești oameni, tinerii nu au locuri de muncă, cei în vârstă fac cozi pentru plata taxelor, iar ei umflă prețurile ca să-și umple buzunarele. Cu ce s-au ales cei care au crezut în Robert Negoiţă? Prețuri umflate pentru crizanteme şi panseluțe, bănci, coșuri de gunoi. Firma Rosal se ocupă în continuare de deszăpezire, curățenie și de gunoiul menajer, deşi Robert Negoiţă a promis în campanie că va renunţa la această companie.
DNA trebuie să se sesizeze în baza raportului Curții de Conturi a României și să recupereze tot ce au furat aceste firme. Domnul prim-ministru Dacian Cioloș să citească raportul Curții de Conturi și să explice public de ce nu avem alegeri locale în două tururi! Asta e România domnului Klaus Iohannis? Ăsta e bunul-simţ de care ne vorbea? Până când trebuie să mai acceptăm modul acesta de a face politică?”, întreabă președintele Mișcării Populare București, Cristian Petrescu.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro