Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

CRONOS, Masina Timpului

Detalii workshop

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 9 ani si 8 luni
Vizualizari
789

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 7 martie 201520:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

CRONOS, Masina Timpului

S-a zvonit de la împărăție că incubator107, pe data de 7 martie @Connect Hub (Dacia 99), începând cu ora 20.00, pune în mișcare cea mai mare grozăvie. Sunteți așteptați cu mic cu mare la CRONOS pentru a urca în mașina timpului. Rezervă-ți din timp locul la noi@incubator107.com, costumează-te în ton cu moda din epoca ta preferată, adu merinde legendare și nu uita că pentru biletul de călătorie va trebui să numeri 25 de lei. Facem dovada călătoriei în timp în colțul fotografic la Cutia cu poze, iar cei mai curajosidintre noiapar la breaking news ca să relateze despre cum este posibilă teleportarea.Admirăm designul interior din epoca baroc ori rococo și aflăm cum homo sapiens a învățat să interacționeze cu alte naționalități. Oprim călătoria în timp ca să luăm parte la o adunare istorică, alături de un vizionar: Horea Murgu, mentor al lunii martie la incubator. După ce trecem împreună cu el pragul dintre mit și legendă, în drumul către autocunoaștere, presărat cu mii de ore de coaching și descoperiri de viziuni alternative, ne aventurăm în niște probe de foc, turniruri și deslușirea unor mistere la Concursul călător prin timp.În orice epocă ne-am întoarce, descoperim 15 acțiuni care atrag banii în viața noastră , dar și ce ne spune corpul atunci când ne doare. Pornim spre Antichitate, ca să aflăm cum destinul ne poate fi influențat în astrologia chineză, după care revenim în epoca modernă ca să vedem cum se desfășoară Serile ONG cu Creionetica. Descoperim că arhetipurile în cuplu nu s-au schimbat încă din perioada paleoliticului ca mai apoi să ne aventurăm într-un viitor senin, unde healing can be fun. Iar spre final,ne împărtășim toate experiențele avute în cadrul atelierului acrobatic de legătoriei de carte.
Și să nu uităm să ne veselim și să dănțuim în călătoria noastră la un concert cu muzici medievale, cu cavaleri, domnițe și trubadurii de la trupa AD HOC! Și apoi din nou să neperindăm prin alte epoci într-o coregrafie a timpului cu Alina Petrișan.
A început numărătoarea inversă! Mașina timpului există și se pregătește să decoleze la CONOS, nocturna călătoare prin timp! Sâmbătă, 7 martie de la 20.00 la ConnectHub (Dacia 99)

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro