Bucuresti

CTE Trailers

CTE Trailers

Detalii dealer auto

Adresa
Ciorogarla, Soseaua Bucuresti, nr. 57
Telefon
0372150808
Web
https://www.ctetrailers.ro
Social links
Categorie
Dealeri auto
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
2931

Voteaza & Distribuie

Prezentare dealer auto

CTE Trailers Ciorogarla - remorci, semiremorci

Infiintata in 2002, compania CTE Trailers reprezinta la momentul actual pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate 6 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale. CTE Trailers a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca oricare altul: clientii nostri sunt sprijiniti si consiliati personal. CTE TRAILERS este loial partenerilor sai si aduce pe piata un inalt grad de flexibilitate si angajare.

CTE Trailers reuneste in echipa sa angajati cu profiluri si specialitati diferite, astfel incat, prin competentele si calitatile reunite, sa poata acorda o consiliere in vanzare care sa ajute clientul mai departe in castigarea si pastrarea contractelor sale. Firma noastra reprezinta 6 firme importante care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal.

  • Krone este unul dintre cei mai importanti producatiori europeni de semiremorci si remorci pentru transport de marfuri generale: semiremorci cu prelata, semiremorci de volum cu prelata, dube inchise pentru distributie si textile, semiremorci frigorifice, sasiuri de container pentru transportul containerelor maritime.
  • Meiller este liderul pietei europene in domeniul suprastructurilor si semiremorcilor basculante, oferind clientilor sai posibilitatea unica in Europa de a putea achizitiona suprastructuri de otel si sisteme hidraulice de la un singur fabricant, unul dintre principalele sale atuuri fiind compatibilitate de 100% dintre sistemul hidraulic si produsele mentionate.
  • Faymonville este unul dintre liderii europeni in designul si productia de semiremorci destinate transporturilor speciale si agabaritice.
  • Faun se adreseaza sectorului comunal si este liderul european in productia de gunoiere si maturatori.
  • Schmidt are in portofoliul sau produse destinate lucrarilor din sezonul cald si din sezonul rece pentru intretinerea drumurilor, aeroporturilor si cailor ferate. Produsele Schmidt sunt distribuite la nivel mondial: marea majoritate a aeroporturilor din lume folosesc pentru intretinerea pistelor echipamente Schmidt iar municipalitatile din lumea intreaga utilizeaza in activitatea comunala utilaje produse de Schmidt.
  • Müller-Mitteltal este o firma fondata in anul 1929 de catre Karl Müller care a preluat forjeria de la tatal sau si a pus bazele uneia dintre cele mai importante companii din industria actuală de remorci. Dezvoltarea si construirea primei remorci din otel solid pentru cereale, dotata cu roti de cauciuc a fost urmata de productia de serie si înfiintarea simultana a fabricii de vehicule din 1931.
    Conceptul de la Müller-Mitteltal a fost întotdeauna acela de a furniza solutii individualizate pentru cerintele privitoare la transport. Timp de mai mult de 70 de ani, Müller-Mitteltal a fost un partener de încredere în industria constructiilor, transportul marfurilor si industria electrica, pentru societatile-comunale, de gestionare a deseurilor si reciclare, precum si pentru expeditori. Filosofia companiei este de a oferi tehnologie auto moderna la preturi accesibile.

Filtre dealer auto

Facilitati: Geometrie roti, Service auto, Tinichigerie auto