Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

CTRL+Z

CTRL+Z

Detalii spectacol

Telefon
0724255152
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 luna si 4 zile
Apartine de
Teatrul Apropo
Vizualizari
594

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 30 noiembrie 202319:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

CTRL+Z


Dan Boldea este un tânăr dramaturg, actor și cântăreț român. El este autorul piesei dar și unul dintre actori, jucând alături de Alexandra Bob. Acesta a mai semnat dramaturgia și altor spectacole precum „Eu sunt! Și?” sau „Pandelirium Tremens”.

Ana Maria Țîrlea este regizorul spectacolului și este absolventă a Facultății de Teatru și Film din Cluj-Napoca iar acesta este spectacolul său de debut.

Spectacolul CTRL+Z nu este un răspuns. Nu este o concluzie și nici o lecție de viață. Este o mare întrebare cu privire la omul zilelor noastre. Ne naștem din dorința părinților noștri, creștem sub îndrumarea lor atentă, suntem pe rând copii, elevi, studenți, angajați, prietenii cuiva și dușmanii altcuiva. Însă ce se întâmplă când cele mai strânse legături se rup? Într-o zi timpul se oprește și suntem obligați să ne privim în oglindă și să vedem ambele părți ale problemei: cine sunt și cine mi-am dorit de fapt să fiu. Cât din mine se datorează experiențelor prin care am trecut și cât a fost o decizie personală?

EL și EA, de fapt același individ aflat într-o continuă dezbatere cu sine, se trezesc aruncați în ziua în care pare că sunt ai nimănui. EL își amintește cu nostalgie de copilărie, iar EA încearcă să dea cărțile pe față. Imaginea idealizată a familiei fericite devine încet un crochiu al insuficiențelor adultului de azi. EL încearcă să nege, iar EA rămâne ceea ce pare a fi partea întunecată a conștiinței noastre. Cântecelele și jocurile copilăriei se transformă în evidente semnale de alarmă. Mama a plecat și nu mai are cine să ne protejeze de bătăușii de la locul de joacă.

Ce se întâmplă cu noi în momentul în care încetăm să ne mai identificăm cu noi înșine? Care este drumul înapoi către autenticitatea aspirațiilor personale și cum putem să rămânem onești față de propria identitate atunci când pare că toată viața noastră a fost marcată de frica de a nu ne conforma?

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro