Bucuresti

Concert Cuantune

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Godot Cafe - Teatre
Vizualizari
572

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Odata cu venirea noului an, membrii trupei Cuantune ne invita la Godot Cafe-teatru pentru un concert seducator de nu-jazz. Cei prezenti vor putea asculta in premiera primul single al trupei din noul an. Piesa se intituleaza "Broke" si se remarca printr-un sound autentic, o fuziune de elemente jazz swing, soul si beaturi moderne. Concertul va avea loc duminica, 6 ianuarie, incepand cu ora 20:30.

Cruxfader si Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE, avand alaturi in show-urile live muzicieni precum Andreas Aron (contrabas) si Alexandru Olteanu (pian).

Elizabeth, una dintre cele mai bune voci de jazz a noii generatii, provine dintr-o familie de muzicieni, tatal ei cantand la acordeon, iar bunicul la saxofon. A luat primele lectii de pian la varsta de 7 ani, a studiat canto-ul clasic, insa dragostea pentru muzica jazz a convins-o sa se dedice total acestui stil in prezent studiind jazz-ul vocal.

Cruxfader a inceput sa compuna inca de la varsta de 13 ani, fascinat de beat-urile hip-hop. Din spatele laptop-ului, platanelor, mixerului si a clapei, a invatat singur teorie muzicala, experimentand cu ritmuri si sound-uri prin numeroase colaborari cu artisti din zona underground hip-hop si soul, atat din Romania, cat si din Irlanda, unde a locuit timp de 5 ani. Descoperindu-si pasiunea comuna pentru muzica, in special pentru muzica jazz, Cruxfader si Elizabeth s-au hotarat sa cante impreuna si au pus bazele proiectului CUANTUNE.