Bucuresti

Cum alegem jucariile potrivite pentru bebelusi

Cum alegem jucariile potrivite pentru bebelusi

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
89

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Jocul este cel mai uimitor instrument de învățare pe care îl au copiii noștri la dispoziție. Ei învață despre lumea din jurul lor practicând în timpul jocului, chiar și la doar câteva luni. Un copil în curs de dezvoltare apucă obiecte și le aduce la gură pentru a explora textura. Cei mici lovesc turnul de blocuri pe care l-ai construit sau rulează mingea pentru a explora cauza și efectul. Vor aduce mingea înapoi sau vor construi un turn nou? Ei studiază și învață în fiecare moment!

Alegeți întotdeauna siguranța mai întâi. Este important să alegeți jucării adecvate dezvoltării și sigure pentru copiii cu vârsta sub 12 luni. Cu atâtea opțiuni disponibile cum știti ce să cauțati?

Mai întâi, asigurați-vă că verificați recomandarea producătorului de vârstă. Produsele pentru copii sunt supuse unui set de reguli de siguranță, iar Comisia de siguranță pentru protecția consumatorilor stabilește standardele minime de siguranță pe care trebuie să le îndeplinească un produs și modul în care acesta poate fi comercializat. Veți dori să evitați jucăriile care au o valoare mai mare de 1 an, deoarece este posibil să nu treacă testul de siguranță pentru sugari.

Când alegeți ce jucării să adăugați la colecția bebelușilor, țineți cont de următoarele lucruri:

Jucăria ar trebui să fie suficient de puternică pentru a rezista la dinții mici ascuțiți. Nici o bucată sau finisaj nu trebuie să se desprindă în timp ce copilul explorează jucăria. Pe jucărie nu trebuie să existe capete ascuțite. Pe măsură ce bebelușul dumneavoastra învață să se ridice, să se târască și să stea în picioare, probabil vor apărea câteva căderi și aceste tipuri de jucării ar putea provoca răniri.

Evitați jucăriile cu piese mici care ar putea fi slăbite, cum ar fi butoanele, roțile șau alte parti minuscule. Jucăriile nu ar trebui să aibă corzi care atârnă în jurul oricărei părți a corpului bebelușului. Orice jucărie mică trebuie să aibă un diametru de cel puțin 1,75 inci pentru a evita pericolele de sufocare. Când dați jucării manuale sau vintage, verificați-le cu atenție, deoarece este posibil să nu fi fost supuse testelor de siguranță. Jucăriile fabricate înainte de 1978 nu sunt sigure pentru sugari, deoarece pot conține vopsea de plumb.

Echipa Briele este preocupata in permanenta să selecteze cele mai bune jucării, fabricate din materiale organice și sigure pentru copii. De aceea pe site veti gasi jucarii din materiale cat mai naturale, eco-friendly, sigure pentru bebelusi, care au trecut toate testele de siguranta. Gama este una foarte diversificata si puteti sa alegeti in siguranta jucaria potrivita pentru cei mici.