Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Cum alegi corect penseta de care ai nevoie pentru aplicarea extensiilor de gene

Cum alegi corect penseta de care ai nevoie pentru aplicarea extensiilor de gene

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
604

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Vrei să aplici extensii de gene? Cariera de tehnician în acest domeniu implică folosirea celor mai bune produse, care să ofere rezultate optime, pe măsura așteptării clientelor. Pe lângă genele fir cu fir și cei mai buni adezivi, ai nevoie și de o pensetă potrivită pentru aplicarea extensiilor. Penseta se folosește la separarea genelor naturale, la prinderea extensiilor și la formarea și lipirea lor. Fiindcă penseta are un rol esențial în aplicarea extensiilor de gene, iată cum o alegi corect și ce factori trebuie să iei în considerare.

Ține cont de greutatea pensetei

Primul aspect de care trebuie să ții cont atunci când ești în căutarea unei pensete optime pentru extensiile de gene este greutatea instrumentului de lucru. Astfel, cu cât pensetele sunt mai ușoare, cu atât este mai rapidă procedura. În caz contrar, mâinile îți obosesc rapid și poți întâmpina dureri în zona degetelor. Totodată, greutatea produsului ține și de materialul din care este realizată penseta. Fiecare producător realizează pensete din diferite aliaje. Deși pare dificil să găsești pensetele de greutate optimă, merită să testezi fiecare model. Pensetele cu o greutate mai mare nu sunt neapărat și mai durabile.

Alege materialul potrivit

Un alt criteriu după care poți alege penseta ideală este materialul din care este realizată. Găsești o gamă variată de pensete pentru gene, confecționate din oțel inoxidabil. Aceasta este opțiunea cea mai igienică și cea mai rezistentă. Mai mult, pensetele din oțel inoxidabil își păstrează forma în timpul sterilizării și sunt rezistente la coroziune. Asigură-te că penseta este comodă în timpul folosirii Și modul în care se închide penseta îți poate spune mult despre folosirea ei în timp ce aplici extensiile de gene fir cu fir. Aceasta trebuie să aibă o închidere ușoară, care să relaxeze mâna. Testează comoditatea în folosire și ușurința pensetei, efectuând câteva clicuri la rând. Dacă nu-ți obosește mâna în timpul efectuării testului, ai găsit o pensetă potrivită, cu închidere ușoară.

Optează pentru forma corectă a pensetei


Poți cumpăra cele mai bune pensete pentru extensiile de gene, ținând cont de forma lor. De exemplu, pensetele drepte sunt considerate optime pentru separarea rapidă a firelor. Vei găsi și pensete clasice, a căror suprafață de lucru se termină cu o curbă sau pensete în formă de L, pentru crearea unui volum complet și pentru modele artistice. Acestea sunt recomandate în special pentru extensiile de gene 3D și volumul Hollywood, pentru că au cea mai mare suprafață de lucru.

Ia în calcul lungimea și stilul pensetei

Lungimea și stilul pensetelor sunt la fel de importante. De regulă, ar trebui să utilizezi două seturi de pensete pentru aplicarea extensiilor de gene: o pereche pentru izolare și una pentru așezarea propriu-zisă a firelor. Vei avea nevoie de pensete drepte pentru izolare și gene clasice și de cele în formă de cârlig, pentru aplicarea extensiilor de volum. Ambele modele îți permit să ai mai mult control. În ceea ce privește lungimea unei pensete, ar fi bine să optezi pentru o pensetă potrivită pentru dimensiunea mâinii cu care lucrezi. Pensetele nu trebuie să fie nici prea lungi și nici prea scurte, ci de o lungime potrivită.

Alegerea pensetei pentru aplicarea extensiilor de gene ține și de preferințele personale, pe lângă stilul de lucru. Se recomandă testarea pensetelor înainte de achiziționare. De îndată ce ai găsit penseta perfectă pentru tine, crește eficiența și scade timpul de aplicare a extensiilor.

Sursa foto: pexels.com/photo/a-woman-holding-a-tweezer-7755531/

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro