Bucuresti

Cum caută românii pe google un soft payroll?

Cum caută românii pe google un soft payroll?

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
223

Voteaza & Distribuie

Prezentare

În ultimul an, românii au căutat tot mai des expresii precum: soft payroll, soft salarizare, soft calcul salarii. Te-ai întrebat care este legatura dintre acestea?

În era digitalizării, foarte multe dintre activitățile rudimentare au luat o altă formă. Spre exemplu, în domeniul payroll, lucrurile au avansat din ce în ce mai mult, mai ales în ultimii ani. Ideea de salarizare și calcul salariu a cunoscut o altă formă odată cu apariția și dezvoltarea soluțiilor de payroll. Chiar dacă multe companii românești și-au pus la punct soft-uri de payroll si de ce nu chiar un soft resurse umane, există foarte multe care nu știu care sunt beneficiile celor două.

Totuși, în ultimul timp, interesul pentru digitalizarea departamentului de payroll sau achiziționarea unui soft resurse umane a crescut considerabil. Acest lucru se poate datora și nevoilor variate ale companiilor și ale angajaților. Mai ales, odată cu instituționalizarea noilor conduite de muncă. Acest interes se poate observa din creșterea numărului de căutări pe motorul de căutare Google al unor cuvinte și expresii precum: servicii de salarizare, soft payroll, program salarii, program salarizare, servicii salarizare sau servicii salarizare și administrare personal. Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele pe care le-au tastat românii în căutarea unei soluții care să ușureze munca departamentului de payroll.

Astfel, fie că vorbim despre un soft payroll, un program salarii, o soluție de payroll sau un program de salarizare, toate acestea se referă la același lucru. Mai exact, la o soluție digitală care să vină în întâmpinarea nevoilor departamentului de salarizare și care să reducă procesele manuale, deseori predispuse la erori.

Ce funcționalități prezintă un soft payroll și cum îl poți integra în compania ta?

Un soft payroll se referă la automatizarea și optimizarea proceselor de salarizare din compania ta. Acesta te ajută la diminuarea timpului de execuție al activităților de rutină. Totodată, fiind un program electronic, el digitalizează procesele și reduce considerabil erorile umane.

Există mai multe aspecte pe care le poți automatiza dacă alegi să integrezi un soft payroll în activitatea firmei tale. În primul rând, un soft de salarizare te ajută la calculul salariului net al angajaților tăi. Acesta ia în considerare mai multe aspecte: zilele și orele lucrate de angajat, orele suplimentare, sporurile acordate. Astfel că nu vor exista erori de calcul. Totodată, o soluție de salarizare complexă te poate ajută și pentru: trimiterea fluturașilor de salariu prin intermediul e-mailului, crearea unei fișe de pontaj, generarea unui set de rapoarte și multe altele. Nu în ultimul rând, un soft payroll de încredere îți pune la dispoziție actualizările legislative în timp real.

Ce soft de payroll să alegi pentru compania ta?

dp-Payroll este o soluție de salarizare consacrată pe piața românească. Compania producătoare se află în cel de-al 25-lea an de activitate, în portofoliul lor găsindu-se atât soluții de payroll, dar și un soft resurse umane numit True HR. Află mai multe despre toate funcționalitățile de care ești interesat direct de la specialiții UCMS by AROBS prin adresa de email: office@ucms.ro sau la numărul de telefon: 0720 534 424.