Bucuresti

Cum folosesti lumina, mobilierul si decoratiunile interioare pentru a da un suflu nou casei tale?

Cum folosesti lumina, mobilierul si decoratiunile interioare pentru a da un suflu nou casei tale?

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 10 ore
Vizualizari
246

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Cu siguranta fiecare camera din apartamentul sau casa ta are o semnificatie si o utilitate bine stabilita, insa trebuie sa recunoastem ca living-ul este cel in care petrecem cel mai mult timp. Este si locul cel mai spatios din casa in care toata lumea se strange seara in jurul televizorului. Pentru a ne simti cat mai bine in propria casa, trebuie sa integram noile tendinte in materie de amenajari interioare, la nevoile fiecarui membru al familiei. Tocmai de aceea este nevoie de un studiu de caz cu privire la tendintele actuale. In spatele unor decizii inspirate sta intotdeauna o planificare minutioasa. In acest sens, venim in ajutorul dumneavoastra cu cateva idei de care trebui sa tineti cont atunci cand doriti sa renovati o camera.

Lumina

In acest sens trebuie sa tinem cont de cateva aspecte importante de la dimensiunea camerei, la culorile peretilor si la pozitionarea si dimensiunile geamurilor. Bineinteles daca avem un living de apartament unde tavanul este mai jos, sunt in general recomandate plafonierele sau lustrele aplicate, in timp ce in cazul unui living de casa cu tavan foarte inalt este recomandat fara doar si poate o lustra curgatoare. Indiferent de lumina pe care ne-o ofera candelabrul principal, un singur corp nu este suficient. Pentru citit, este recomandat un lampadar sau o veioza pe picior, in functie de preferintele dvs. De asemenea zona televizorului ar trebui si ea subliniata, astfel putem utiliza benzi led in spatele televizorului (contrastul dintre lumina televizorului si imprejurimile intunecate din jurul acestuia nu au un efect benefic asupra ochilor). Pentru aceasta zona este indicata lumina calda. Astfel livingul tau va fi luminat corect si va avea un aer cochet.

Mobilierul

Decorarea sufrageriei nu este o munca usoara deoarece trebuie gandit totul de dinainte astfel incat atunci cand porniti la cumparaturi sa stiti exact dupa ce sa va uitati. Canapeaua ar trebui sa fie unul din elemente cheie ale camerei. Va sugeram sa nu faceti rabat la calitate in ceea ce priveste acest produs deoarece va fi cel mai utilizata piesa de mobilier din camera. Secolul 21 ne aduce in prim plan mobilierul modern si functional in defavoarea mobilierului din lemn masiv care ocupa foarte mult spatiu. In functie de spatiu pe care il detineti, pentru un contrast clar putem alege doua fotolii de culori complemetare fata de canapea si o masuta asortata. Desigur toate piesele de mobilier trebuie sa fie in armoie una cu cealalta si intreaga incapere trebuie sa aiba un numitor comun.

Doratiuni interioare

Chiar daca am schimbat mobilierul si iluminatul, camera va ramane in continuare anosta si lipsita de personalitate. Pentru a oferi contur si un plus de culoare, nelipsitele decoratiuni interioare sunt cele care intregesc tabloul. Multe dintre decoratiuni par banale, insa in combinatie cu restul obiectelor din casa pot crea un efect fantastic. Fie ca este vorba de draperii sau covoare, totul trebuie sa fie in acelasi ton cromatic si in acelasi stil cu cel al camerei. Pernute, paturi sau simple decoratiuni cu rol estetic pot da o nota calda intregii camere.

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari