Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Cum imbunatatesti starea de spirit a angajatilor tai de acasa

Cum imbunatatesti starea de spirit a angajatilor tai de acasa

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
454

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In contextul actual al pandemiei de COVID-19, majoritatea companiilor sunt nevoite sa isi continue activitatea in remote. Aceasta veste nu este chiar una buna pentru angajati, care incep sa resimta efectele adverse ale lucrului de acasa.

Desi la inceput ideea a fost bine primita, dupa cateva luni, din cauza aglomerarii de taskuri, angajatii au inceput sa experimenteze simptome de depresie si apatie. Lipsa interactiunii sociale de la birou, imbinarea vietii profesionale cu cea personala sunt factorii care agraveaza starea psihica a oamenilor si nivelul de implicare al acestora.

Ca angajator, este necesar sa asiguri o buna sanatate mintala a angajatilor firmei tale, in special in contextul pandemiei. Multe companii s-au axat pe organizarea de evenimente corporate in online, care au luat amploare. Astfel, workshopurile, traningurile, conferintele si chiar petrecerile de aniversare ale companiei sau petrcerile de sarbatori se desfasoara acum in online.

Insa, marea provocare a oricarui eveniment digital este mentinerea interesului si cresterea engagementului. Meeting-urile saptamanale sau chiar zilnice au devenit extenuante pentru toata lumea. Oamenii vor sa interactioneze in mod real, sunt obositi sa vada fete intr-un patrat micut pe ecranul calculatorului.

Astfel, cum realizezi evenimente corporate in online de care oamenii sa fie interesati?
In mediul online, experienta utilizatorului este cel mai important factor, de aceea, trebuie sa acorzi o atentie deosebita acestui aspect. Simplele prezentari si tehnicile de captare a atentiei unui public live nu vor avea aceleasi rezultate. Pentru a creste interesul si engagementul participantilor, trebuie sa creezi un mediu placut, relaxant si degajat.

Fie ca vorbim despre o sesiune de training intern sau o conferinta, sunt necesare elemente interactive precum activitati de engagement pe echipe sau grupuri de discutii tematice, poll-uri si elemente vizuale, pe langa discutiile pe chat si sesiunile de Q&A din timpul prezentarilor. Totodata, includerea unor elemente de divertisment va creste atentia participantilor la prezentare iar ei vor participa activ. O prezentare sub forma unui cantec hip hop sau a unui treasure hunt, in care ei trebuie sa prinda indiciile de pe parcursul prezentarii ii va tine antrenati si le va oferi o experienta completa.

In acest sens, platforma digitala pe care o alegi pentru a sustine evenimentul iti poate fi de ajutor. Platforme precum Digital Stage ofera elemente vizuale, de gamification sau interactive, ce pot fi personalizate pentru a reda cat mai bine vocea brandului. Totodata, aceasta include statistici pentru evaluarea succesului evenimentului si sfaturi pentru cresterea engagementului.

De asemenea, show-urile de Stand-Up Comedy online au luat amploare in mediul corporatist, fiind potrivite ca momente de divertisment in cadrul unei petreceri sau ca evenimente de sine statatoare.

Situatia actuala cauzata de pandemie este dificila pentru toata lumea, de aceea este important sa oferim atentie sanatatii mintale. In acest context, creativitatea este cel mai bun aliat al tau pentru a crea evenimente corporate in online de succes.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/