Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Cum poți înfrumuseța un apartament?

Cum poți înfrumuseța un apartament?

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
437

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Că este vorba despre decorul de primăvară pe care dorești să îl creezi în locuința ta sau pur și simplu dorești să creezi o atmosferă plăcută, ideile de design la care poți apela sunt nenumărate. Dacă te-ai săturat de clasicele decoruri care devin la un moment dat plictisitoare pentru cei care iubesc culoarea și veselia, îți poți înfrumuseța apartamentul apelând la aranjamente florale, la mici obiecte pe care le poți plasa în diferite colțuri ale locuinței sau la decorurile de perete care au diverse design-uri.

Iată câteva dintre ideile pe care le poți pune în aplicare pentru a avea un apartament frumos, cu o atmosferă plăcută și relaxantă.

Colorează-ți pereții în tonurile preferate

Într-adevăr, pereții de culoare albă creează o atmosferă luminoasă în apartament, mai ales dacă acesta este mai mic, însă dacă alegi vopseaua pentru a da viață apartamentului tău, poți ajunge la o atmosferă plăcută, chiar frumoasă. Un singur perete vopsit poate schimba atmosfera din locuință, așadar alege culoarea preferată, în tonuri pastel, în tonuri nude sau în tonuri strălucitoare și vopsește un perete, tavanul sau o întreagă cameră, iar atmosfera pe care o vei crea va fi, cu siguranță, plăcută.

Decorează în stilul preferat

Tot interiorul locuinței trece prin puterea pe care o are decorul. Depinde numai de tine măsura în care vei reuși să personalizezi apartamentul tău, însă este important să faci toate alegerile care îți permit să te simți acasă. Poți opta pentru un decor vegetal, poți alege un decor scandinav sau un decor în stil vintage sau retro. Alege decorațiuni de perete și posterele preferate, rame cu fotografiile care surprind cele mai plăcute momente petrecute în familie sau creează rafturi suspendate pe care poți așeza cărți sau mici cutii în care să depozitezi obiecte. Poți alege ghirlande frumos colorate cu care să îți decorezi pereții, acesta creând o atmosferă frumoasă, de relaxare și fiind în același timp o pată de culoare de care poți avea nevoie pentru a crea o atmosferă veselă.

Alege sursele de iluminat potrivite

Dacă ai ales deja elementele de decor sau mobila care consideri că îți va înfrumuseța cu siguranță apartamentul, îți rămâne un singur lucru important de făcut: pune-le în lumină. Și la propriu, și la figurat. Este foarte important să alegi sursele de iluminat potrivite pentru o atmosferă potrivită și pentru a evidenția ceea ce ai vrea să vadă și alții cât este de frumos în apartamentul tău.

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro